Canlı Yemi Mite Bastı

BeyDiesT

Yumurta
Üye
un kurdumda böceklerimin kapaklarında hep beyaz beyaz ufak şeyler oynuyor tam olarak emin değilim mite mı ama muhtemelen mite böcek olan herşeyde mite var ne yapmam lazım direk bi poşete koyup dışarı çıkardım evi basmasınlarr diye (ev yeni evi basarlar fln babam çok kızar)

Emre52ege52

Replete
Üye
un kurdumda böceklerimin kapaklarında hep beyaz beyaz ufak şeyler oynuyor tam olarak emin değilim mite mı ama muhtemelen mite böcek olan herşeyde mite var ne yapmam lazım direk bi poşete koyup dışarı çıkardım evi basmasınlarr diye (ev yeni evi basarlar fln babam çok kızar)
Iyi yapmisin ama spriringtal olmadigina emin misin foto at bakalim

BeyDiesT

Yumurta
Üye
yok dostum eminim ama saçım fln kaşınıyo :D yani psikolojik mi anlamadım ama mite insan bit gibi birşey mi

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Springtail olacağını hiç sanmıyorum çünkü yataklığın o kadar nemlenebileceğini ve o ortamda üreyebilmeleri

ben10

Media
İlklerden
Üye
evi basamazlar ayrıca saçının kaşınmasında etkili olduklarını sanmıyorum

BeyDiesT

Yumurta
Üye
tamamdır teşekkür ederim herkese

Anthletic

Yumurta
Üye
Eve kaçmasından da korkma zaten her yerdelerrrr.

BeyDiesT

Yumurta
Üye
arkadaşlar ev halkı bana kızdı inanmıyorlardı miteların eve basmıcaklarına basar eve dediler maalesef hobiyi bırakmak zorunda kaldım aşşağıya bahçeye tüplerle beraber kolonilerimi koydum dün bugün kontrol ettim tüpün içine ölü uğur böceği çekmişler diğer kolonime ise başka koloni saldırmış ama benimkiler kazanmış :D böyle daha eğlenceli oluyor gibi he :D