pupada iğne yok muDeneye bilirsin ama kabuğu nu yiyemezler ve pretein açısından oldukça düşük pupa vere bilirsin onun yerine
Böcek halini vere bilirsin hem kolonideki majör seviyesini arttırır ama protein seviyesi düşüktür hemde kabuğu vardır ama messor besliyorsan kabuğu sıkıntı olmazkolonilerime sadece un kurdu ve şekerli su veriyorum, değişiklik olsun diye un kurdu böceği atsam yerler mi
Öldür de veriliyor bol bide ilk defa duyuyorum iyene olduğunupupada iğne yok mu
Major artışına ne gibi bir katkısı varBöcek halini vere bilirsin hem kolonideki majör seviyesini arttırır ama protein seviyesi düşüktür hemde kabuğu vardır ama messor besliyorsan kabuğu sıkıntı olmaz
Böcek hareketli olduğu için onu tehdit olarak algılıyorlar ve Major üretiyorlarMajor artışına ne gibi bir katkısı var
Koloniyi uyarıyorsun diyorsun ki bakın tehdit var majör üretinMajor artışına ne gibi bir katkısı var
pupalara elinizin arka kısmıyla bastırın bi iğne gibi bişey batıyorÖldür de veriliyor bol bide ilk defa duyuyorum iyene olduğunu
Bişey olucani düşünmüyorum öldürerek vere bilirsiniz ben bı kaç kez verdim kabul etmediler amapupalara elinizin arka kısmıyla bastırın bi iğne gibi bişey batıyor
O iş biraz tantana, Protein ile daha büyük bir üretim oluyor.Koloniyi uyarıyorsun diyorsun ki bakın tehdit var majör üretin
O iş biraz tantana, Protein ile daha büyük bir üretim oluyor.
Tamamdır abi sen iste yeter ki diyor karıncalarda. Olay diğer arkadaşlarında dediği gibi daha çok protein de bitiyor. Dış çevrenin,tehlike oluşturma olayı biraz daha arkaplanda kalıyor.Koloniyi uyarıyorsun diyorsun ki bakın tehdit var majör üretin
Koloni:Koloniyi uyarıyorsun diyorsun ki bakın tehdit var majör üretin
zaten canlı proteinden bahsediyoruzO iş biraz tantana, Protein ile daha büyük bir üretim oluyor.
Protein canli degildir.zaten canlı proteinden bahsediyoruz
?Acilen biyoloji dersine girmen lazim.