Merhabalar, öncelikle şu an elimde canlı yem var. Antalya çekirgesinden ve sipariş sınırı olduğu için, çeşitlilik için 3 çeşit aldım. Ama bunların kısa süre içerisinde bitmeyeceğini düşünüyorum.
1. Buzlukta sakla diyenler vardı, nasıl yapmalıyım, neye dikkat etmeliyim?
2. Hepsi dışarıda güzel vakumla kaç gün, kaç ay yaşar sağlıklı şekilde?
3. Buzluk derseniz, hepsini mi yoksa belli bir kısmını mı koymalıyım?
1. Buzlukta sakla diyenler vardı, nasıl yapmalıyım, neye dikkat etmeliyim?
2. Hepsi dışarıda güzel vakumla kaç gün, kaç ay yaşar sağlıklı şekilde?
3. Buzluk derseniz, hepsini mi yoksa belli bir kısmını mı koymalıyım?