hocam siparişi verdim ama antalya´ya da bakacağım yani belki buraya kargolamaz antalya mağazasıdır diye bakmamıştım teşekkür ederimsadece antalyadan çekirgeden kullan hesabımdaki canlı yem uyarıya bak ben ankara kullanmıyorum bence sende kullanma
Site varsa site adı yada adres alabilir miyim rica etsem.adana canlı yem var
Ben antalya canlı yemden temin ettim birkaç hafta önce un kurdu morio kurdu olması gerektiği gibi geldi bufallolar biraz yaşlı geldi 2 haftaya hepsi hepsi pupaya döndü :/dostlar canlı yem alabileceğim güvenilir bir site önerir misiniz şu an ankara canlı yem diye bir siteden un kurdu ve yeni doğmu tartara siparişi verdim güvenilir midir yardım edebilir misiniz
bufallolar için üzüldüm dostum boşa gitmiş paran teşekkür ederim bu aradaBen antalya canlı yemden temin ettim birkaç hafta önce un kurdu morio kurdu olması gerektiği gibi geldi bufallolar biraz yaşlı geldi 2 haftaya hepsi hepsi pupaya döndü :/
keşke belirtseydiniz ya daha yardımcı olurlardaBen antalya canlı yemden temin ettim birkaç hafta önce un kurdu morio kurdu olması gerektiği gibi geldi bufallolar biraz yaşlı geldi 2 haftaya hepsi hepsi pupaya döndü :/
Söylesemde yardımcı olsalar dahi artık kargo ücretleri bunalttı beni herseferinde aldığım üründen çok kargo çıkıyor herşeyde😅keşke belirtseydiniz ya daha yardımcı olurlarda