paketteki un kurdu yatakliginda hüve olustuysa o guveyi koloniye verebilirmiyizSürekli aynı besinlerle beslenen kolonilerde besin seçiciliği gözlemlenmiştir. Ben güve kullanırdım, sağlıklı olduğunu düşündüğüm güvenleri dondurup, ayıklayıp kolonilerime verirdim. Böcek harici besin verilmesini tavsiye etmiyorum, fakat yumurta sarısı, yumurta beyazı tarzı şeyler de verebilirsiniz. Arama butonunu kullanarak bu tarz şeyler öğrenebilirsiniz. Ekli dosyayı görüntüle 14424
Zamanında vermişliğim çok oldu, afiyetle yemişlerdi.paketteki un kurdu yatakliginda hüve olustuysa o guveyi koloniye verebilirmiyiz
Evet benimkilerde nedense un kurdunu yememeye başladı 2 haftadır baska birşey denemek istedimSürekli aynı besinlerle beslenen kolonilerde besin seçiciliği gözlemlenmiştir. Ben güve kullanırdım, sağlıklı olduğunu düşündüğüm güvenleri dondurup, ayıklayıp kolonilerime verirdim. Böcek harici besin verilmesini tavsiye etmiyorum, fakat yumurta sarısı, yumurta beyazı tarzı şeyler de verebilirsiniz. Arama butonunu kullanarak bu tarz şeyler öğrenebilirsiniz. Ekli dosyayı görüntüle 14424
Sürekli aynı besinleri verince bir süre sonra koloni o yemi tercih etmemeye başlıyor. Bir süre o yemi kesmeye başlarsanız ve koloniye protein sağlamazsanız geri dönüş yapıyorlar.Evet benimkilerde nedense un kurdunu yememeye başladı 2 haftadır baska birşey denemek istedim
Kıyma falan versem ne olur
Yumurtayı ve kıymayı nasıl verebilirSürekli aynı besinleri verince bir süre sonra koloni o yemi tercih etmemeye başlıyor. Bir süre o yemi kesmeye başlarsanız ve koloniye protein sağlamazsanız geri dönüş yapıyorlar.
Yumurtanın beyazını haşlayarak,kıyma da çiğ verilebililrYumurtayı ve kıymayı nasıl verebilir
Un kurfu alamıyorum demişUn kurdu ve kış yemi tohum versen yeterli bence
Un kurdu alamıyorum degil yemiyolar ben bunu forumada yazdım sürekli aynı yemi verdigin için seçicilik yapıyodurlar dedilerUn kurfu alamıyorum demiş