Canlı Yem Hamam Böceği Seçimi

TiTaha

Minör
Üye
Merhaba, elimde 2 tane tarantula ve karınca kolonilerim var. Bu canlılar için kurt dışında birde böcek canlı yem arıyorum fakat sadece lobster bulabildim. lobster için çok iyi tırmanıyor ve çok fazla ürüyor diyorlar. Başka bir öneriniz veya tanıdığınız satıcı vs varmı?(neredeyse bütün canlı yem satan sitelere baktım)

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Merhaba, elimde 2 tane tarantula ve karınca kolonilerim var. Bu canlılar için kurt dışında birde böcek canlı yem arıyorum fakat sadece lobster bulabildim. lobster için çok iyi tırmanıyor ve çok fazla ürüyor diyorlar. Başka bir öneriniz veya tanıdığınız satıcı vs varmı?(neredeyse bütün canlı yem satan sitelere baktım)
Hobide tartara dediğimiz, Shelfordella lateralis(Türkistan Hamam Böceği) alabilirsiniz.
Dubia, çekirge, cırcır bulabilirseniz alabilirsiniz

TiTaha

Minör
Üye
Hobide tartara dediğimiz, Shelfordella lateralis(Türkistan Hamam Böceği) alabilirsiniz.
Dubia, çekirge, cırcır bulabilirseniz alabilirsiniz
Tartara koku yapıyor diyolarlar, eğer çok yapmıyorsa alabilirim. Dubia da küçükleri satılıyor ve çok yavaş büyüyorlar

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Tartara koku yapıyor diyolarlar, eğer çok yapmıyorsa alabilirim. Dubia da küçükleri satılıyor ve çok yavaş büyüyorlar
Lobster daha kötü koku yapıyor hatta hiç çekilmeyecek bir kokusu var. İyi bir havalandırma ile koku sorunu kalmaz ortada.