Canlı Yem Alma

Ege2

Larva
Üye
Canlı yem alacağım ama evimiz canlı yem satan yerlere uzak olduğu için canlı yemlerin ölme ihtimali baya yüksek oluyor. Canlı yemi kurt olacak şekilde mi alayım yoksa böcek halinde mi? Kargolar genelde 2-3 günde geliyor. Direnci yüksek canlı yem önerirseniz sevinirim.

KingCat

Intercaste
Yardımsever
Üye
Canlı yem alacağım ama evimiz canlı yem satan yerlere uzak olduğu için canlı yemlerin ölme ihtimali baya yüksek oluyor. Canlı yemi kurt olacak şekilde mi alayım yoksa böcek halinde mi? Kargolar genelde 2-3 günde geliyor. Direnci yüksek canlı yem önerirseniz sevinirim.
Un kurdu alabilirsiniz ben sipariş ettim 2 günde geldi hiç bir sıkıntıları yok. Karınca besleyeceğinizi varsayıyorum.

KingCat

Intercaste
Yardımsever
Üye
Hangi canlı yem sitesinden aldığını belirtmek yasak mı acaba kurallarda ona göre alacamda bide direk normal un kurdu mu aldın? Yoksa mikro mu aldın
Ben normal un kurdu aldın ürettikçe zaten mikro un kurtları çıkıyor. Çoğu sitede satılıyor mesela ben Trendyoldan aldım.

Karınca309

Larva
Üye
Tamamdır teşekkürler
bende karıncalar için aldım şimdi uyarı puanı verir mi bilmiyorum ama çok kişinin satın aldığı bir site var 5 yıldızlı ölüm olmaz diye düşünüyorum ben 3 çeşit aldım eğer geldiğinde ölürse bildiririm