Tırmanmıyorlar ve kemiremiyorlar 1 ay içinde böcek oluyorlar ama böcekleri ayrı bir yere alıp üretim yapabilirsiniz ayrıca patates yemiyorlar.Teşekkürler.Fakat aldığım zaman olduğu kaba bi zarar falan vermezler demi ne biliyim delik falan açamazlar demi
nasıl yani böcekmi oluyorlarTırmanmıyorlar ve kemiremiyorlar 1 ay içinde böcek oluyorlar ama böcekleri ayrı bir yere alıp üretim yapabilirsiniz ayrıca patates yemiyorlar.
Durdurma yöntemi varmı?evet larva pupa ve böcek oluyolar böcekler yumurtlayıp daha fazla larva sonra döngüye devam
Soğuk bir ortamda bakarak gelişimlerini bir miktar yavaşlatabilirsiniz ama durdurmanın bir yolu yok.Durdurma yöntemi varmı?
Patates, havuç, marul, muz, elma, armut kısaca aklınıza gelebilecek her türlü meyve ve sebzeyi yerler. Ek olarak yataklıktan da beslenirler ama yataklık onlar için yeterli bir besin değil elbette.Tırmanmıyorlar ve kemiremiyorlar 1 ay içinde böcek oluyorlar ama böcekleri ayrı bir yere alıp üretim yapabilirsiniz ayrıca patates yemiyorlar.
Benim şuana kadar hiç bir un kurdum patates yemedi.Soğuk bir ortamda bakarak gelişimlerini bir miktar yavaşlatabilirsiniz ama durdurmanın bir yolu yok.
Patates, havuç, marul, muz, elma, armut kısaca aklınıza gelebilecek her türlü meyve ve sebzeyi yerler. Ek olarak yataklıktan da beslenirler ama yataklık onlar için yeterli bir besin değil elbette.
Farklılık gösterebilir ama çoğunlukla yerler ve besin ayırt etmezler. Patatesi kaldırdığınızda altını yediklerini ve üstüne çok fazla dokunmadıklarını görürsünüz genelde, belki siz yemediklerini sanmış olabilirsiniz.Benim şuana kadar hiç bir un kurdum patates yemedi.
Hocam gram ilgilenmediler. Sanırım bu forumda görmüştüm bir kişinin daha kurtları yememişti salatalık seviyor benimkiler.Farklılık gösterebilir ama çoğunlukla yerler ve besin ayırt etmezler. Patatesi kaldırdığınızda altını yediklerini ve üstüne çok fazla dokunmadıklarını görürsünüz genelde, belki siz yemediklerini sanmış olabilirsiniz.
Hocam haşlanmış yumurta beyazı baharatsız kıyma filan olabilir ama genellikle ilgilenmiyorlar canlı yem her zaman en iyi yoldur.arkadaşlar peki benim karıncamın türü messor tohum badem çerez falan veriyorumda haftada 1 ek olarak canlı yem verin diyorlar canlı yem yerine başka ne verebilirim?
Anladım evet bazen olabiliyor, salatalık fazla bir besin sağlamaz daha çok su ihtiyaçlarını karşılar. Diğer besinleri de deneyebilirsiniz.Hocam gram ilgilenmediler. Sanırım bu forumda görmüştüm bir kişinin daha kurtları yememişti salatalık seviyor benimkiler.
Canlı yemin yerini tutacak bir şey veremezsiniz maalesef, badem ve çerez yerine aklınıza gelebilecek her türlü tohumu verebilirsiniz ama bu da asla canlı yemin yerini tutamaz ne yazık ki.arkadaşlar peki benim karıncamın türü messor tohum badem çerez falan veriyorumda haftada 1 ek olarak canlı yem verin diyorlar canlı yem yerine başka ne verebilirim?