Bence tarantula hobisi olur 400 e falan bi tarantula halledip onun için bi formikaryum yapabilirsin elinede para kalirVeay tqrantula hobisi olurmu? Bu bütçee
Ama ailem tarantulaya pek sevmiyorlar kabul edeceklerini sanmam yapılmazmı? Sürüngen hobisiBence tarantula hobisi olur 400 e falan bi tarantula halledip onun için bi formikaryum yapabilirsin elinede para kalir
dediğim gibi ailem pek iyi bakmıyor işin kendisine başka bir öneriniz varmı ?Tarantula tavsiye ederim ben. Kertenkele bezlerden UV ışığı,kalsiyum, çeşit çeşit yem vs gerekiyor. 1000 TL bandında birçok tarantula türü var. Kolaylıkla bulabilirsin
eğer ailen yüzünden soğuk bakıyorsan öyle düşünme, bana göre tarantulalar geckolara göre daha zevkli ve daha az masraflı.dediğim gibi ailem pek iyi bakmıyor işin kendisine başka bir öneriniz varmı ?
FArkındayım ama malesef eve almıyorlareğer ailen yüzünden soğuk bakıyorsan öyle düşünme, bana göre tarantulalar geckolara göre daha zevkli ve daha az masraflı.
Kanka bence leopard gecko bak un kurdu falan verirsin arada tartara verirsin zaten 1000 tl butcen var 600 e falan rahat bulursun formikaryum yaparsin 300 tl kalirn onunlada canlı yem misFArkındayım ama malesef eve almıyorlar
600 e kalmadı 900 dwn başlıyor fiyatlari diye biliyorumKanka bence leopard gecko bak un kurdu falan verirsin arada tartara verirsin zaten 1000 tl butcen var 600 e falan rahat bulursun formikaryum yaparsin 300 tl kalirn onunlada canlı yem mis
Akrep al istersendediğim gibi ailem pek iyi bakmıyor işin kendisine başka bir öneriniz varmı ?
Bakımı yasakAkrep al istersen
Kim bilicek ki herşeyi bukadar takmaya gerek yokBakımı yasak
Ben 3 sling tarantulayı 200 liraya aldım 1000 lira ile tarantula ve karınca hobisinin kralını yaparsınBen sürüngenleri beslemek istiyorum ve aşırı ilgim var yeterli bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum ama bütcem kısıtlı 1000 tl ne besleyebilirim?
Ben en son baktığımda 600 du ne ara çıktı fiyatlar1000tlye sürüngen zor ama bütçeyi biraz daha arttırabilirsen leopard gecko bakabilirsin.
800 civarına leopard vardır şuanda ama teraryum, ısıtıcı ped vs. ile 1500tl civarında bir bütçe ayırmak gerekiyor toplamda.Ben en son baktığımda 600 du ne ara çıktı fiyatlar
Bayadır yoksunuz hocam hg800 civarına leopard vardır şuanda ama teraryum, ısıtıcı ped vs. ile 1500tl civarında bir bütçe ayırmak gerekiyor toplamda.
Okadar tarsntula önermişler cocuga o yasak degilmi sanki ulkede bi cok surungen ve eklem bacakli yasak zaten ama eminim forumdakilerin %70 i bunları besliyor ben de dahilBakımı yasak
Şuanda tarantulam var 😃 güncelleme olsun (l2 albo)Okadar tarsntula önermişler cocuga o yasak degilmi sanki ulkede bi cok surungen ve eklem bacakli yasak zaten ama eminim forumdakilerin %70 i bunları besliyor ben de dahil