Merhaba dostum un kurdunun boyutu önemli eğer boyutu küçük olmasına rağmen yemiyorsa Yumurta beyazı Ve bal karıştırıp deneyebilirsinCamponotus kolonim elimde tek un kurdu olduğunu pek yemiyolarlar onun yerine ne deniyebilirim?
Un kurdu en en büyük boylarda ama ortadan ikiye bölüp veriyorumMerhaba dostum un kurdunun boyutu önemli eğer boyutu küçük olmasına rağmen yemiyorsa Yumurta beyazı Ve bal karıştırıp deneyebilirsin
Tartara dubia falan deniyebilirsinCamponotus kolonim elimde tek un kurdu olduğunu pek yemiyolarlar onun yerine ne deniyebilirim?
Kıyma, kırmızı et, haşlanmış tavuk verebilirsiniz.Camponotus kolonim elimde tek un kurdu olduğunu pek yemiyolarlar onun yerine ne deniyebilirim?
Merhaba dostum un kurdunun boyutu önemli eğer boyutu küçük olmasına rağmen yemiyorsa Yumurta beyazı Ve bal karıştırıp deneyebilirsin
Tartara dubia falan deniyebilirsin
Peki messor gibi meyve verirsem yerler mi?Alternatif protein olarak sınıflandırdığımız elimizin altındaki besinler miteler ve mikroorganizmalar için 1 numaralı besinlerdir aslında. Çok fazla tavsiye ettiğim bir şey değil fakat sürekli un kurtları ile beslediğiniz için ufak bi farklılık yapıp koloninizin seçimleri ile oynayabilirsiniz. Uzun süre outworld veya tüpte tutmayınız yalnız. Yeni canlı yemler alıp,karma besleme yapabilirsiniz. Karıncalarınızı kısa bir sürelik aç bırakarakta un kurtlarını yemeyi zorunlu hale getirebilirsiniz. Seçim tamamen sizin
Koloninin sevdiği bir besin olursa evetPeki messor gibi mryve verirsem yerler mi?
Ama meyveler proteini fazla karşılayamaz şekerli su yerine meyve olabilir ama dediğim gibi protein ihtiyacını fazla karşılamazPeki messor gibi meyve verirsem yerler mi?