İstanbul içinde companatus beslemek istiyorum ama bulamıyorum satında almak istemiyorum yakın zamanda uçuş olurmu
Son düzenleme:
Hayır bulunabilir daha 1 hafta önce uçuşlar oldu çok düşük bir ihtimal olsada bulunabilirHayır artık bulamazsınız
SanmamHayır bulunabilir daha 1 hafta önce uçuşlar oldu çok düşük bir ihtimal olsada bulunabilir
Usta birde birşey sormak istiyorum tetramorium koloni bir haftadır çok hareket etmiyorlar hatta nerdeyse hiç hareket etmiyorlar acaba kış uykusunamı yattılar eğer öyleyse bunları beslememe gerek varmı daha çıkmamış yumurtalar var onları ne yapayım ne zaman ve nasıl uyandırayım biraz anlatır mısın ilk deneyimimSanmam
Hareketlerde yavaşlama soğukla beraber metabolizmanın yavaşlamasından dolayı olur. Kış uykusuna uygun bir sıcaklıkta tutuyorsaniz, kış uykusuna yatmış olmaları muhtemeldir. Ben yine de uykuda olduklarını düşünmüyorum. Ortam sıcaklığını arttırman lazım. Isıtıcı pedler veya oda ısısını yükseltmek için kaloriferleri vs kullanabilirsinUsta birde birşey sormak istiyorum tetramorium koloni bir haftadır çok hareket etmiyorlar hatta nerdeyse hiç hareket etmiyorlar acaba kış uykusunamı yattılar eğer öyleyse bunları beslememe gerek varmı daha çıkmamış yumurtalar var onları ne yapayım ne zaman ve nasıl uyandırayım biraz anlatır mısın ilk deneyimim