Camponotus Uçuşu

MuhaMMedAli

Yumurta
Üye
İstanbul içinde companatus beslemek istiyorum ama bulamıyorum satında almak istemiyorum yakın zamanda uçuş olurmu

Son düzenleme:

Topirak

Media
İlklerden
Forum Delisi
Üye
Hayır artık bulamazsınız

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye

MuhaMMedAli

Yumurta
Üye
Usta birde birşey sormak istiyorum tetramorium koloni bir haftadır çok hareket etmiyorlar hatta nerdeyse hiç hareket etmiyorlar acaba kış uykusunamı yattılar eğer öyleyse bunları beslememe gerek varmı daha çıkmamış yumurtalar var onları ne yapayım ne zaman ve nasıl uyandırayım biraz anlatır mısın ilk deneyimim

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Usta birde birşey sormak istiyorum tetramorium koloni bir haftadır çok hareket etmiyorlar hatta nerdeyse hiç hareket etmiyorlar acaba kış uykusunamı yattılar eğer öyleyse bunları beslememe gerek varmı daha çıkmamış yumurtalar var onları ne yapayım ne zaman ve nasıl uyandırayım biraz anlatır mısın ilk deneyimim
Hareketlerde yavaşlama soğukla beraber metabolizmanın yavaşlamasından dolayı olur. Kış uykusuna uygun bir sıcaklıkta tutuyorsaniz, kış uykusuna yatmış olmaları muhtemeldir. Ben yine de uykuda olduklarını düşünmüyorum. Ortam sıcaklığını arttırman lazım. Isıtıcı pedler veya oda ısısını yükseltmek için kaloriferleri vs kullanabilirsin