Ekim gibi çekirge stoğu gelebilirmis cırcır kültürünu bir çalışan patlatmış olduğu için Ocak Kasım ayına kadar yok dedi bildiğim kadarıyla da ülkemizde Antalya çekirge ve Ankara canlı yemden başka üretici yokYeni konu açmayayım çekirge veya cırcır alabilceğim neresi var, antalya çekirge stok yok, ankara canlı yem stok yok
Merhaba, öncelikle Camponotus herculeanus olamaz. Çünkü bulduğunuz karınca Tanaemyrmex alt cinsinden bir tür.Merhaba. C. Herculanus olduğunu düşünüyorum ama muhtemelen başka bir tür, ayak başları ve abdomen başında kızıllık var. Sizce nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 29997
Aynen öyle bir an benzettim fakat değilmiş bir denk gelemedim şu türeMerhaba, öncelikle Camponotus herculeanus olamaz. Çünkü bulduğunuz karınca Tanaemyrmex alt cinsinden bir tür.
Türü hakkında pek bir tahminim yok açıkçası. Karıncayı tam yandan ve tam üstten çekerseniz daha iyi olur. Renkleri bu şekilde pek belli olmamış.
O bölgede bu türün popülasyonu çok fazla olmalı. Bu yaz bulan çok kişi gördümAynen öyle bir an benzettim fakat değilmiş bir denk gelemedim şu türe
Kalite çok düşüyor olmazsa discord üzerinden atarım, festai gibi ama çokta benzemiyor, yayla tarafında buldum bu kadar şanssız olamam sanırım 30km yol gidip bahçemde olan türden bulacak kadar 🤣