Hocam nedir acaba? Ben de aethiomps olmadığını düşünüyorum. Ama forumdakiler tanaemyrmex dediler. Ve konuda çözüldü yazıyordu. Ben ise componotus sanctus olduğunu düşünüyorum.Hocam hayırlı olsun ama Camponotus aethiops böyle sarı desenli olmuyor. Kraliçeniz farklı bir tür.
Sanctus olduğunu düşünüyorum.İşçiler çıkana kadar bekle türü de işçiler çıktıktan sonra buraya atarsanız daha rahat yardımcı olabiliriz.
Oladabilir olmayadabilir ama evet sanctus a benziyor bencede var çok bakma strese gelen bir tür değil.Sanctus olduğunu düşünüyorum.
Yumurtaların bu kadar az gelişmesi normal mi? Şekerli su takviyesi yapayım mı?4.hafta
Şuan normal duruyor. Pamuğa saldırmış biraz kerata. Kötü olan bir şey var küf benzeri bir şey var.Ekli dosyayı görüntüle 43700
Birde abdomen şişliği azaldı. Ve streside yok. Tüpte siyah noktalar var onlar nedir?Ekli dosyayı görüntüle 43701
Tranfer gereklimi? Ne kadar süre sonra transfer etmeliyim? Ve transfer ederken strese girip yumurtaları yermi? Daha büyük bir tüpe alışabilirmi?