Yuva derken formikayum mu öyleyse 10x10 yeter ama bence tüpte beslemeye 20+ işçi olduktan sonra formikaryuma alın.selamlar arkadaşlar camponotus sancus için hangi karınca yuvası uygundur? 50 işçiye kadar yetecek bir yuva önerisi verir misiniz?
Kuru almanıza gerek yok. Canlıları epey ucuz. Ankara canlı yem, adana canlı yem veya antalya canlı yemden alabilirsiniz.tamamdır bide ben protein kaynağı almam lazım ama kuru un kurtları çok pahalı ne kadarı ne kadar süre yeter üç tane koloniye besleme yapıcam daha yumurtalılar
Canlısını da kullanabilirsiniz. Karıncalar daha çok kurdun iç sıvını tükettiği için kurusunun pek bir olayı oalacağını düşünmüyorum. Canlı un kurdunu rondodan çekip o şekilde de jel yapabilirsiniz.şimdi projem için alıyorum ve vereiğim godanın gramajını ölçmem ve eşit olması lazım bu yüzdem kuru istiyprum sığır jelatini ile jel bir protein kaynağı yapıcam
Yani dediğim gibi kuru almak isterseniz kuru alabilirsiniz ama bence gereksiz yere pahalıya gelir, sonuçta o hayvanalar da öldürülüp kurutuluyor yani maalesef bu kaçınılmaz birinin yaşması için diğeri ölüyor.olur diyosunuz yani içim acır canlı yaparken ama neyse 😀