Camponotus Sanctus tüp yardımı vb.

genjutsu

Yumurta
Üye
Şu anda 7 işçileri var. Şehir dışına çıkmadan anneme un kurdu vermesini istemiştim, annem de yaklaşık 3-4 gün önce un kurdu vermiş.

Bu süre zarfında evde kimse olmadığı için temizlik vs. yapamamıştım. Şimdi gelip baktığımda, tüpün arka kısmındaki pamukta küf oluşmaya başlamış gibi görünüyor ve işçiler çöplerini bu küflü bölgeye yığmışlar.

Ayrıca ön taraftan pamuğu bir miktar oymuşlar, sanki çıkış arıyorlarmış gibi bir davranış gösteriyorlar.

Bu durum üzerine, daha önce aldığım 5x10 cm boyutlarında birleşik bir teraryum ve outworld alanındaki kraliçeyi başka bir yere alıp o teraryumu hazırladım. Fotoğraflarını aşağıya ekleyeceğim.

Fotoğrafta üstteki kum ise silis kumu. Dibine koymam gerekirse, onu da belirtirseniz çok iyi olur.

Genel olarak, şu an itibarıyla izlemem gereken yolları ufak bir bilgilendirmeyle yaparsanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler. 🐜

Ekli dosyalar

• Screenshot_237.png
    Screenshot_237.png
    163 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_238.png
    Screenshot_238.png
    157.9 KB · Görüntüleme: 22
  • 1753007513456.png
    1753007513456.png
    446.5 KB · Görüntüleme: 22

Mücteba

Minör
Üye
Küf resimden çok anlaşılmıyor. Ben sadece pislik gördüm o da henüz fazla durmuyor. Nem varsa tüpte biraz daha bu tüpte bak. Eğer ki kraliçe de çıkmaya çalışıyor, pamuğu eşliyorsa transfer yapmanı öneririm.

genjutsu

Yumurta
Üye
Küf resimden çok anlaşılmıyor. Ben sadece pislik gördüm o da henüz fazla durmuyor. Nem varsa tüpte biraz daha bu tüpte bak. Eğer ki kraliçe de çıkmaya çalışıyor, pamuğu eşliyorsa transfer yapmanı öneririm.
Küften kastım kirlilik pislikti işte tam ifade edemedim orada nem var suyu güzel duruyor sadece kirliliği rahatsız eder mi diye korkutuyor + olarak da tüpün ucundan pamuk eşelemeye başlamışlardi o en sondaki outworld birleşik sete aktarabilirim diye düşündüm.

Mücteba

Minör
Üye
Küften kastım kirlilik pislikti işte tam ifade edemedim orada nem var suyu güzel duruyor sadece kirliliği rahatsız eder mi diye korkutuyor + olarak da tüpün ucundan pamuk eşelemeye başlamışlardi o en sondaki outworld birleşik sete aktarabilirim diye düşündüm.
Kir suyu bile bulanıklaştırmamış bir sorun olmaz. Birde campolar dışarı çıkıp yem aramak için falan eşeliylor. Kraliçe çıkmaya çalışmazsa sorun yok. Hâlâ bakabilirsiniz o tüpte.

genjutsu

Yumurta
Üye
Kir suyu bile bulanıklaştırmamış bir sorun olmaz. Birde campolar dışarı çıkıp yem aramak için falan eşeliylor. Kraliçe çıkmaya çalışmazsa sorun yok. Hâlâ bakabilirsiniz o tüpte.
Tamamdır çok teşekkürler zaten şimdi ucundaki pamuğu kirleri aldım şimdi şekerli su vereceğim bakalım.

genjutsu

Yumurta
Üye
İçtiler hepsini abdomenleri baya bi şişti güzelinden yeni yumurta da bırakmış kraliçe şimdi gördüm güzel gidiyor koloni.

Ekli dosyalar

• 1753022024845.png
    1753022024845.png
    196.3 KB · Görüntüleme: 7