Camponotus sanctus kraliçe

İsmail96

Yumurta
Üye
Dün gelen kraliçemi deney tüpü çok kötü olması sebebiyle bu deney tüpüne aktardım. 2 tüpü birbirine bağlayıp içerdeki alanı daraltmak amacıyla pamuğu da baya bi ittirdim. Kraliçe bana geldiğinde hiç yumurta yoktu ve birkaç işçi olmüştü, suyu nerdeyse bitmişti şekerli su verdim 1 kere. Şu an kraliçe biraz hareketli ve nemli pamukla ilgilenmiyor herhangi bir yerde dolanıyor. Hatalarım var mı?

Ekli dosyalar

• IMG_6892.jpeg
    IMG_6892.jpeg
    91.6 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_6891.jpeg
    IMG_6891.jpeg
    140.1 KB · Görüntüleme: 18

AntWorld3456

Yumurta
Üye
Dün gelen kraliçemi deney tüpü çok kötü olması sebebiyle bu deney tüpüne aktardım. 2 tüpü birbirine bağlayıp içerdeki alanı daraltmak amacıyla pamuğu da baya bi ittirdim. Kraliçe bana geldiğinde hiç yumurta yoktu ve birkaç işçi olmüştü, suyu nerdeyse bitmişti şekerli su verdim 1 kere. Şu an kraliçe biraz hareketli ve nemli pamukla ilgilenmiyor herhangi bir yerde dolanıyor. Hatalarım var mı?
Senin bir hatan yok yumurtaları kraliçe stresten yemiş olabilir. Durum gönderen kişiyle alakalı.

AntWorld3456

Yumurta
Üye
Kıyma denedim almadılar, küçük bir böcek verdim almadılar şimdi yumurta ve salam denicem

Peki benim düzenim doğru mu
Şöyle şekerli su vermişsin zaten bu kraliçeye enerji verir. Kraliçe kendine geldikten sonra işçisi varsa 2 günde bir şekerlisi su 2 gün sonra protein şeklinde devam edebilirsin.

İsmail96

Yumurta
Üye
Sistemde bi sorun gözükmüyor değil mi? Su tarafındaki pamuğu bir tık fazla itmisim hafif su olmuş önü
Şöyle şekerli su vermişsin zaten bu kraliçeye enerji verir. Kraliçe kendine geldikten sonra işçisi varsa 2 günde bir şekerlisi su 2 gün sonra protein şeklinde devam edebilirsin.

hasoncetin

Yumurta
Üye
yumurta almaya başladın mı ? acaba merak ettim aynı sorunu yaşıyorum.