Fotosunu atabilirmisin?Componstus kolonim büyüdü, artık tüp dar geliyor. Ytong mu kullanmam daha sağlıklı olur veyahut başka öneriniz var mı
Ayrıca kraliçe yumurtlamayı bi hayli azalttı tüpün darlığıyla alakalı olabilir mi
Hocam ytong yapanları gördüm.İlerde sorun oldu mu herhangi bilgim yok tabi.Componstus kolonim büyüdü, artık tüp dar geliyor. Ytong mu kullanmam daha sağlıklı olur veyahut başka öneriniz var mı
Ayrıca kraliçe yumurtlamayı bi hayli azalttı tüpün darlığıyla alakalı olabilir mi
Öncelikle teşekkür ediyorum. Componatus kış uykusuna yatmıyor diye biliyorum yanlış mıyım acaba?Yumurtlamasının yavaşlaması kışın yaklaşmasından kaynaklı olabilir.Çünkü enerji harcamak istemeyebilir.Zaten kış uykusuna yatırmanız gerek bu ay sonunda.
Sevgilerle ☺️
Fotosunu atabilirmisinsuan
Öncelikle Hocam ytong yapanları gördüm.İlerde sorun oldu mu herhangi bilgim yok tabi.
Öncelikle teşekkür ediyorum. Componatus kış uykusuna yatmıyor diye biliyorum yanlış mıyım acaba?
Şuanda evde değilim birkaç saate çekicem
Bence darlığı ile alakası yoktur arkadaşın dediği gibi olabilir. Modlara danışman en iyisi olur.Componstus kolonim büyüdü, artık tüp dar geliyor. Ytong mu kullanmam daha sağlıklı olur veyahut başka öneriniz var mı