Camponotus pupaları

Emirdemir43

Media
Üye
Camponotus kraliçemin bir sürü pupası var. Ama çıkmıyor 70 tane saydım ama hatta major pupaları var 3 tane pupanın içinde belirgin siyah işçiler var ayrıntılarını bile görebiliyorum işçi kendi mi çıkacak yoksa kraliçe mi çıkartacak benim forumda türünü sorduğum günden beri bakmıyordum bu pupaları görünce şok oldum bir de major pupalarının altında belirgin işçiler ama nasıl çıkacaklar kraliçe nasıl bulacak? IMG-20250705-WA0002.jpg

hpexti

Minör
Üye
Camponotus kraliçemin bir sürü pupası var. Ama çıkmıyor 70 tane saydım ama hatta major pupaları var 3 tane pupanın içinde belirgin siyah işçiler var ayrıntılarını bile görebiliyorum işçi kendi mi çıkacak yoksa kraliçe mi çıkartacak benim forumda türünü sorduğum günden beri bakmıyordum bu pupaları görünce şok oldum bir de major pupalarının altında belirgin işçiler ama nasıl çıkacaklar kraliçe nasıl bulacak? Ekli dosyayı görüntüle 62978
Hocam kendileri çıkıyor diye biliyorum kraliçe çıkarmıyor.

BahadirSarp

Asker
Yardımsever
Üye
Camponotus kraliçemin bir sürü pupası var. Ama çıkmıyor 70 tane saydım ama hatta major pupaları var 3 tane pupanın içinde belirgin siyah işçiler var ayrıntılarını bile görebiliyorum işçi kendi mi çıkacak yoksa kraliçe mi çıkartacak benim forumda türünü sorduğum günden beri bakmıyordum bu pupaları görünce şok oldum bir de major pupalarının altında belirgin işçiler ama nasıl çıkacaklar kraliçe nasıl bulacak? Ekli dosyayı görüntüle 62978
Pupalar kendiliğinden çıkar kraliçede yardım eder bazen en fazla bir haftadan ilk işçileri görürsünüz.

ToxiTkAn

Replete
Yardımsever
Üye
Pupaları dogadan almışsınız anladığım kadarıyla fakat o büyük pupalar prenses veya prens pupaları işe yaramaz yani

samet_56

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
Pupaları dogadan almışsınız anladığım kadarıyla fakat o büyük pupalar prenses veya prens pupaları işe yaramaz yani
Keskin zekanızı tebrik ederim, böyle insanları severim.
Evet görselde ki pupalar alate pupaları, yani prens ve prenses çıkacak bunlardan.