Tam olarak neyi sordunuz anlayanadımEvimizin kapı köşesinde duran camponotus majoru 1 aydır duruyor ölümü diye baktığımda hep yaşıyor hatta bi ara elimide ısirmisti ne olabilir
Niye hareketsiz ve yaşiyor 1 aydirTam olarak neyi sordunuz anlayanadım
Karıncaların her hareketine anlam vermek biraz saçma açıkçası büyük ihtimalle hava soğuk olduğu için hareket etmiyodurNiye hareketsiz ve yaşiyor 1 aydir
Benim abim amerikan karinca bilim adamı sordum diyoki muhtemelen virüs kapmistir dedi anlamadimKarıncaların her hareketine anlam vermek biraz saçma açıkçası büyük ihtimalle hava soğuk olduğu için hareket etmiyodur
bizi abinle tanıştırmaya ne dersinBenim abim amerikan karinca bilim adamı sordum diyoki muhtemelen virüs kapmistir dedi anlamadim
Corona virisü olmuş olabilir evde maskesiz gezmeyin sizede bulaşırBenim abim amerikan karinca bilim adamı sordum diyoki muhtemelen virüs kapmistir dedi anlamadim
Öldüyse daha kotu virüs her yere yayılır ve karınca ekosistemini yok edebilir 3 4 ay fazla karınca görmeyebilirsinEyw bugün geberdi
Abiniz kim acabaBenim abim amerikan karinca bilim adamı sordum diyoki muhtemelen virüs kapmistir dedi anlamadim
Ya Tam Bilim Adamı denmez Amma karınca araştırmaları yapan biriAbiniz kim acaba
Abin o cümleyi kurduysa araştırmayı geçtim hayatında karınca gördüğünden bile emin değilim.Ya Tam Bilim Adamı denmez Amma karınca araştırmaları yapan biri
Adam kendini havalı hissetmişti bı an neden hemen acı gerçeği söyledinizAbin o cümleyi kurduysa araştırmayı geçtim hayatında karınca gördüğünden bile emin değilim.