camponotus kraliçesi olmasına kendimi o kadar şartladım ki öyle gelmiş demek ki. bir türlü bulamadım bi kraliçesini.Camponotus majörü
Bende bulamıyorum ya, yaşadığım yerde çok nadir.camponotus kraliçesi olmasına kendimi o kadar şartladım ki öyle gelmiş demek ki. bir türlü bulamadım bi kraliçesini.
ege bölgesindeyim aslında ama... nisan mayıstan sonra azalıyo diye duymuştum doğru mudur hocam?Bende bulamıyorum ya, yaşadığım yerde çok nadir.
O cinsin sezonu bittiği zaman elbette uçuşlar azalıyor.ege bölgesindeyim aslında ama... nisan mayıstan sonra azalıyo diye duymuştum doğru mudur hocam?
bitti diyorsunuz yani. teşekkürler.O cinsin sezonu bittiği zaman elbette uçuşlar azalıyor.
Camponotus sezonu bittimi bilmiyorum, sadece bittiğinde büyük ölçüde azaldığını söylüyorum efendim. Rica ederim.bitti diyorsunuz yani. teşekkürler.
Ben nisanda bulmuştum bende ege bölgesindeydim adım atsan görüyordun tek sorun hep ölü görüyordum tane canlı gördüm. Şuan o bulduğum kraliçenin işcileri 1 2 haftaya çıkıcak.ege bölgesindeyim aslında ama... nisan mayıstan sonra azalıyo diye duymuştum doğru mudur hocam?