Camponotus kraliçesi

Buğra_UnLucy

Yumurta
Üye
ağustosun son günü bulduğum 2 camponotus cinsi kraliçenin ikisi de yumurtlamıştı ortalama 1 hafta sonra birinin tüpü çok kirlendiği için manuel transfer yaptım 3 yumurtası vardı yanlışlıkla 2 si patladı biri kalmıştı fakat onu da yemiş galiba o zamandan bu yana hala yumurtlamadı acaba kış uykusuna yatırsam uyandığında yumurtlar mı?

ömerr

Nanitik
Üye
ağustosun son günü bulduğum 2 camponotus cinsi kraliçenin ikisi de yumurtlamıştı ortalama 1 hafta sonra birinin tüpü çok kirlendiği için manuel transfer yaptım 3 yumurtası vardı yanlışlıkla 2 si patladı biri kalmıştı fakat onu da yemiş galiba o zamandan bu yana hala yumurtlamadı acaba kış uykusuna yatırsam uyandığında yumurtlar mı?
Kesin birşey diyemeyiz ama kış uykusuna yatırırsanız daha iyi olur.

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
güzel bir kış uykusundan sonra eski formuna girer. Campolar bakıldığında veya uyarıldığın fazla stress yapıyor ne yazıkki. gayet normal birşey. kış uykusundan sonra düzelir. siz enerjisi yerine gelmesi için şekerli su takviyesi yapabilirsiniz. genelde kış uykusuna yatmaya hazırlandıkları için yiyorlar yumurtlarını.

Buğra_UnLucy

Yumurta
Üye
güzel bir kış uykusundan sonra eski formuna girer. Campolar bakıldığında veya uyarıldığın fazla stress yapıyor ne yazıkki. gayet normal birşey. kış uykusundan sonra düzelir. siz enerjisi yerine gelmesi için şekerli su takviyesi yapabilirsiniz. genelde kış uykusuna yatmaya hazırlandıkları için yiyorlar yumurtlar
tamamdır. Teşekkür ederim