Camponotus kraliçem iyi değil.

pegasuZX

Yumurta
Üye
Bugün tüpe baktığımda normalden az yumurta, pamuğun üstünde yeşil bir nokta, turunculaşmış yumurtalar, büyümüş abdomen, ve titreyen bir karınca gördüm. Sebebi nedir?
İlk bulduğum gün: 15 ağustos
1000013715.jpg
4 Eylül

1000013790.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Stresten dolayı yumurtalarını yemiş olabilir,yeşil nokta konusunda fikrim eğer yok boyutu büyürse tüpü değiştirin,yumurtalar geliştiği için renkleri değişmiş,kraliçe yumurtalarını yediği için abdomeni büyümüş.

pegasuZX

Yumurta
Üye
Stresten dolayı yumurtalarını yemiş olabilir,yeşil nokta konusunda fikrim eğer yok boyutu büyürse tüpü değiştirin,yumurtalar geliştiği için renkleri değişmiş,kraliçe yumurtalarını yediği için abdomeni büyümüş.
Niye titriyordu? Çok fazla titriyordu. Ne olur ölür mü ne zaman düzelir? Cumartesi günü biraz stres oldu yolculuktan döndü. Ama 31 Ağustostan beri hareketsiz sarsıntısız duruyor tüp.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Niye titriyordu. Çok fazla titriyordu. Ne olur ölürmü ne zaman düzelir? Cumartesi günü biraz stres oldu yolculuktan döndü. Ama 31 ağustostan beri hareketsiz sarsıntısız duruyor tüp.
Titremesi konusunda birşey diyemem belkide tüpü tutarken eliniz titriyordur. Yolculuk sonucunda öleceğini zannetmiyor çoğu kraliçem benimle birlikte çok sarsıntılı yollardan geçti ve başlarına bir şey gelmedi.

pegasuZX

Yumurta
Üye
Titremesi konusunda birşey diyemem belkide tüpü tutarken eliniz titriyordur. Yolculuk sonucunda öleceğini zannetmiyor çoğu kraliçem benimle birlikte çok sarsıntılı yollardan geçti ve başlarına bir şey gelmedi.
Hayır yolculukta stres olmuş. Tüpü karanlıktan, aydınlığa aldığım an titremeye başladı. Ve 6-7 saniye sonra durdu. 10 saniye sonra yine titredi bende korktum karanlığa koydum.

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Hayır yolculukta stres olmuş. Tüpü karanlıktan, aydınlığa aldığım an titremeye başladı. Ve 6-7 saniye sonra durdu. 10 saniye sonra yine titredi bende korktum karanlığa koydum.
Sorun olmaz, siz fazla stresten uzak tutun.

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye