Niye titriyordu? Çok fazla titriyordu. Ne olur ölür mü ne zaman düzelir? Cumartesi günü biraz stres oldu yolculuktan döndü. Ama 31 Ağustostan beri hareketsiz sarsıntısız duruyor tüp.Stresten dolayı yumurtalarını yemiş olabilir,yeşil nokta konusunda fikrim eğer yok boyutu büyürse tüpü değiştirin,yumurtalar geliştiği için renkleri değişmiş,kraliçe yumurtalarını yediği için abdomeni büyümüş.
Titremesi konusunda birşey diyemem belkide tüpü tutarken eliniz titriyordur. Yolculuk sonucunda öleceğini zannetmiyor çoğu kraliçem benimle birlikte çok sarsıntılı yollardan geçti ve başlarına bir şey gelmedi.Niye titriyordu. Çok fazla titriyordu. Ne olur ölürmü ne zaman düzelir? Cumartesi günü biraz stres oldu yolculuktan döndü. Ama 31 ağustostan beri hareketsiz sarsıntısız duruyor tüp.
Hayır yolculukta stres olmuş. Tüpü karanlıktan, aydınlığa aldığım an titremeye başladı. Ve 6-7 saniye sonra durdu. 10 saniye sonra yine titredi bende korktum karanlığa koydum.Titremesi konusunda birşey diyemem belkide tüpü tutarken eliniz titriyordur. Yolculuk sonucunda öleceğini zannetmiyor çoğu kraliçem benimle birlikte çok sarsıntılı yollardan geçti ve başlarına bir şey gelmedi.
Sorun olmaz, siz fazla stresten uzak tutun.Hayır yolculukta stres olmuş. Tüpü karanlıktan, aydınlığa aldığım an titremeye başladı. Ve 6-7 saniye sonra durdu. 10 saniye sonra yine titredi bende korktum karanlığa koydum.
Peki. Abdomenindeki renkler değişti bu neden?Sorun olmaz, siz fazla stresten uzak tutun.
Hocam abdomendeki renkler değişmiyor sadece abdomen büyüyor ve segmentler daha belli oluyor. Karıncalarınız beslenmiş olabilir.Peki. Abdomenindeki renkler değişti bu neden?
Hocam sarıdan turuncuya döndü bir bak.Hocam abdomendeki renkler değişmiyor sadece abdomen büyüyor ve segmentler daha belli oluyor. Karıncalarınız beslenmiş olabilir.
Bir sorun olmaz.Hocam sarıdan turuncuya döndü bir bak.