Camponotuslar besin seçerler. Onların o yüzden yemediğini düşünüyorum. Lasiuslar ise tohum türü tüketmezler diye biliyorum.Selamlar 2 kolonimde un kurdu ve tohum yemiyor ne yapmalıyım. Sadece camponotus şekerli su içiyor diğeri içmiyor
camponotus kiesenwetteri 15 işçili+ yumurtalı
Lasius niger 30 işçili+ yumurtalı
ne yiyorlar bunlar peki tavuk, yumurta, salam,sucuk ne varsa verdim yemedilerCamponotuslar besin seçerler. Onların o yüzden yemediğini düşünüyorum. Lasiuslar ise tohum türü tüketmezler diye biliyorum.
Bazen yerler bunları bazen de hiç beğenmezler.ne yiyorlar bunlar peki tavuk, yumurta, salam,sucuk ne varsa verdim yemediler![]()
Hangi canlı yemleri almam lazım peki var mı bir önerin.Bazen yerler bunları bazen de hiç beğenmezler.
Bufolo kurdunu deneyebilirsin protein oranı oldukça yüksektir.Hangi canlı yemleri almam lazım peki var mı bir önerin.
Tartara alabilirsin. Camponotuslar bazen yem seçiyor, un kurduna dokunmuyorlar bile ama hiç tartara yemediklerini görmedim. Hem karma besleme için çeşit olur elinde.ne yiyorlar bunlar peki tavuk, yumurta, salam,sucuk ne varsa verdim yemediler![]()