Camponotus İşçilerim Ölüyor

KaanBalil

Yumurta
Üye
Merhaba dostlarım 1 adet componotus fellah kolonim var kolonideki işçiler gün geçtikçe ölüyorlar ne yapmama lazım 60 işçili messor kolonime ne veriyorsam onlarada aynı şeyi veriyorum 8 işçim vardı 1 hafta arayala 3 işçim öldü ne yapmam lasım cevaplarınızı bekliyorum

Tunalan

Yumurta
Üye
Merhaba dostlarım 1 adet componotus fellah kolonim var kolonideki işçiler gün geçtikçe ölüyorlar ne yapmama lazım 60 işçili messor kolonime ne veriyorsam onlarada aynı şeyi veriyorum 8 işçim vardı 1 hafta arayala 3 işçim öldü ne yapmam lasım cevaplarınızı bekliyorum
Sitresten ölüyor olabilirler veya yeni transferden de olabilir

el4nce

Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Besin olarak ne veriyorsunuz?

el4nce

Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Biraz daha detaylardan bahsedin. Bu bilgiler doğrultusunda bir şeyler diyemeyiz.

ToxiTkAn

Minör
Yardımsever
Üye
Üzüm de verebilir. Şekerli su olacak diye bir şey yok.
Üzümü çoğu koloni kabul etmez 26 derecenin üzerinde hemen bal ve su verir tüpü outworldu berbat eder oldukça gereksiz olduğunu düşüniyorum biraz özen gösterilsmediği sürece yapışıp ölen işçiler olucaktır ölmese bile antenleri bacakları birbirine yapışabilir.hasatçı veya yarı hasatçı türlerde denenebilir tabiki ama ne kadar yararlı olur bilemem sonuç olarak alacağınız üzüm ilaçlanmış olabilir