Olamaz Ligniperda, koloni Tanaemyrmex altcinsinden bir tür. Ligniperda Camponotus altcinsinden. Ayrıca ihtimaller Sanctus ya da Fellah ile sınırlı değil.ben sanctusa benzetemedim hocam. renkleri daha koyu geldi gözüme fellah olabilir. sayılarının az olduğunu da göz önünde bulundurursak oturmayan renk pigmentlerinden dolayı ligniperda bile olabilir.
tanaemyrmex derken hocam? biraz anlatabilir misiniz bilgi amaçlı? nerden anlarız, ne demektir?Olamaz Ligniperda, koloni Tanaemyrmex altcinsinden bir tür. Ligniperda Camponotus altcinsinden. Ayrıca ihtimaller Sanctus ya da Fellah ile sınırlı değil.
çok teşekkür ederim hocam. linke bakacağım.Tanaemyrmex bir altcinstir, bunu tür grubu gibi düşünebilirsiniz. Camponotus cinsinin bir de Camponotus altcinsi vardır, Tanaemyrmex gibi bu da farklı bir tür grubu gibi düşünülebilir. Ligniperda Camponotus altcinsinin üyesiyken, Sanctus ve Fellah Tanaemyrmex altcinsinin üyesidir.
Key to Camponotus of Turkey - AntWiki
www.antwiki.org
https://www.karincadunyasi.com/foru...h-arasindaki-farklar-nasil-ayirt-edilir.4230/ Okumanı Tavsiye ederim.ben sanctusa benzetemedim hocam. renkleri daha koyu geldi gözüme fellah olabilir. sayılarının az olduğunu da göz önünde bulundurursak oturmayan renk pigmentlerinden dolayı ligniperda bile olabilir.
Bir ücret falan isterler mi?Cryptik türlerin varlığını ve görsellerin tür tespiti için yetersizliğini düşünürsek tür vermek mümkün değil. Dostum türünü tahminden öte olarak öğrenmek istiyorsan işçilerin mikro fotoğraflarını Trakya Üniversitesine gönderebilirsin.
İstemezlerBir ücret falan isterler mi?
Tamamdır abi çok sağol görseller kalitesizse kusura bakmaİstemezler