Camponotus festai'nin kaç günde işçisi çıkar?

Emirdemir43

Yumurta
Üye
Bugün Camponotus festai kraliçesi buldum işçisi ne zaman çıkar acaba?

Moderatör tarafında düzenlendi:

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Sıcaklık ve nem oranına göre değişiklik gösterir ama yumurtanın işçi olma süresi Camponotus sanctus ile yakındır. Kraliçe yumurtladıktan 2 ay sonra işçiniz çıkmış olur tahminen.

ATHENA

Minör
Üye
Sıcaklık ve nem oranına göre değişiklik gösterir ama yumurtanın işçi olma süresi Camponotus sanctus ile yakındır. Kraliçe yumurtladıktan 2 ay sonra işçiniz çıkmış olur tahminen.
Kraliçeye bağlı değişebiliyor. Benim Festai 1-1,5 ay olmadı pupa oldu bakalım kaç günde çıkarıcak. @hasany

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Kraliçeye bağlı değişebiliyor. Benim Festai 1-1,5 ay olmadı pupa oldu bakalım kaç günde çıkarıcak. @hasany
Ben besleyeli 1 yıl oluyor süreyi yakın hatırlıyorum. Ama Camponotus festai'nin nanitik işçileri Camponotus sanctus'un nanitiklerinden daha küçük. İlk işçiler Camponotus festai'de daha önce gelebilir.

ATHENA

Minör
Üye
Ben besleyeli 1 yıl oluyor süreyi yakın hatırlıyorum. Ama Camponotus festai'nin nanitik işçileri Camponotus sanctus'un nanitiklerinden daha küçük. İlk işçiler Camponotus festai'de daha önce gelebilir.
Evet evet öyle, işçiler daha hızlı çıkıyor ama küçük oluyor genelde.

Enesersoy45

Minör
Yardımsever
Tespit Uzmanı
Üye
5-7 hafta içerisinde çıkmaları gerek. Stres düzeyi durumu çok etkiliyor. Hiç kontrol etmediğim kraliçe 32 günde ilk işçisini çıkarttı ama devamlı düşük ışıkta duran 11 kraliçe 1,5 aya yakın bir sürede hala işçisini çıkartmadı.