Evet, festai.Ekli dosyayı görüntüle 48247![]()
İnternetteki görsellerden dolayı emin olamadım. İnternette birbirinden farklı bir çok fotoğraf var festai adı altında.
Ekli dosyayı görüntüle 48247![]()
İnternetteki görsellerden dolayı emin olamadım. İnternette birbirinden farklı bir çok fotoğraf var festai adı altında.
Tür tespiti konusunda pek bir bilgim yok ama daha önce Festai besledim sırtındaki kızıllık bana da Festai yi andırıyor.Ekli dosyayı görüntüle 48247![]()
Evet, festai.Ekli dosyayı görüntüle 48247![]()
Ekli dosyayı görüntüle 48247![]()
12-14 mm falan heralde sanctus kraliçemle karşılaştırarak söylüyorum.Boyu nedir kraliçenin?
Kesin bir ölçü alabilir misiniz? Camponotus Festai kraliçesinin boyu 14-15mm12-14 mm falan heralde sanctus kraliçemle karşılaştırarak söylüyorum.
Olur, tüpün altına koyarak ölçebilirsin.Nasıl ölçebilirim cetvelle olurmu?
Dediğim gibi bence festai renginde tutuyor zaten.Tahminimden biraz daha büyükmüş 15 mm antenleri katmadım ama kafadan abdomene kadar.