Kraliçen gerçekten harika dostum takipte olacağım. Türünün turkestanus olduğundan emin miyiz?BULUNMA TARİHİ:19.05.2025
Merhaba bahçede bulduğum nadir bir tür olan Camponotus turkestanus günlüğünü açmak istedim bakımını neler yaptığımı burdan güncelleyicem şuanlık test tüpünün içinde 28 derece civarı bir ortamda tutuyorum. Ekli dosyayı görüntüle 52568Ekli dosyayı görüntüle 52569Ekli dosyayı görüntüle 52570
Evet modlar doğruladı.Kraliçen gerçekten harika dostum takipte olacağım. Türünün turkestanus olduğundan emin miyiz?
Ki %90 fed @el4nce zaten konuşmuştuk seninleCamponotus cf. turkestanus dediğimde bu türün C. turkestanus olduğuna inandığımı, ama kesin bir şey söyleyemediğimi ifade etmiş oluyorum. Başlıkta da cf. etiketi mevcut zaten. Türü kesin değil. C. fedtschenkoi ihtimali de var.
Ben orasını bilemem, oran falan da veremem. İkisi de ihtimal dahilinde benim için.Ki %90 fed @el4nce zaten konuşmuştuk seninle
Hocam fazla buğulanmış transfer etmeniz iyi olmuş.Yaşıyor transfer yaptıktan sonra devam edecektim ama madem istedin dostum (içerisi biraz kirli bugün transfer edicem) Ekli dosyayı görüntüle 57174Ekli dosyayı görüntüle 57175