Yüksek ihtimalle Camponotus festai. Hangi ilde bulundu?
Tanaemyrmex olduğunu düşünüyoruz. bakacağızCamponotus kraliçesi ve prensesi. Alt türden önce tür geliyor, ilk önce türünün tespit edilmesi gerekir. İşçiler çıktıktan sonra görsel yüklerseniz belki tahmin yapılabilir
Kanatları kırdı 2. tüpdekiCamponotus kraliçesi ve prensesi. Alt türden önce tür geliyor, ilk önce türünün tespit edilmesi gerekir. İşçiler çıktıktan sonra görsel yüklerseniz belki tahmin yapılabilir
Formicinae bir alt familya.Campo mu emin değilim kafadan, formicinae, veya değişik bir formica olabilir bilgili birinden yardım lazım
Tanaemyrmex tür değil, altcins. Boyu ne canlının?Tanaemyrmex olduğunu düşünüyoruz. bakacağız
17-20mm gibiTanaemyrmex tür değil, altcins. Boyu ne canlının?
Evet bu arkadaşların Türü nedir
Yüksek ihtimalle Camponotus festai. Hangi ilde bulundu?
MersinYüksek ihtimalle Camponotus festai. Hangi ilde bulundu?
Camponotus turkestanicus olabilirmi? Uçuşları var bu aralarYüksek ihtimalle Camponotus festai. Hangi ilde bulundu?
Hatalı gibi duruyor. O tüpün çapı 16mm de olsa 18mm de olsa soldaki kraliçe çapın yarısından biraz daha fazla duruyor. Muhtemelen 10-12mm civarı boyu.17-20mm gibi
Bulunduğu bölge de uyuyor. Camponotus festai olduğunu düşünüyorum.Mersin
Baya büyük kraliçe en az 14mmHatalı gibi duruyor. O tüpün çapı 16mm de olsa 18mm de olsa soldaki kraliçe çapın yarısından biraz daha fazla duruyor. Muhtemelen 10-12mm civarı boyu.
Yani bunu tartışmaya gerek yok, fotoğraftan anlaşılıyor. Sormadan önce dikkat etmemiştim.Baya büyük kraliçe en az 17mm