saol cevabın içinYumurtlayalı 3 ayı geçmediyse gerek yok.
bence nolur nolmaz bi damla şekerli su ver.Ekli dosyayı görüntüle 19027
Elimde 2 tane camponotus kralicesi var bunun abdomeni daha zayif gibi geldi ve ac gibi simdiden beslemeye baslamam mi lazim. Cevaplar icin tesekkurler simdiden
verdim az önce 1 damla, bitirdi hepsiniBende 1 damla şekerli suyun fayda sağlayacağını düşünüyorum. Strese sokmamaya dikkat et
demekki acıkmış. öğrenmiş oldukki koloni bazen tüm prensesleri tamamen doyuramıyor. yada prensesler bazen fazla besin tüketiyor.verdim az önce 1 damla, bitirdi hepsini
2 tane var bende bu türden, biri suyunu neredeyse hiç içmedi diğeri ise bitirdi tamamını(küçük tüp) ama yumurta gelişimleri aynı nerdeyse. ilginçdemekki acıkmış. öğrenmiş oldukki koloni bazen tüm prensesleri tamamen doyuramıyor. yada prensesler bazen fazla besin tüketiyor.
uçuş sırasında tüketim fazla olabiliyor. gelişme hızını sadece yumurtaya bakarak anlayamayız. belki de diğer kraliçe 1 ay sonra 2-3 işçi fazladan çıkartıcak. bunu bilemeyiz.2 tane var bende bu türden, biri suyunu neredeyse hiç içmedi diğeri ise bitirdi tamamını(küçük tüp) ama yumurta gelişimleri aynı nerdeyse. ilginç