Arkadaşlar merhaba. Campolarım için böcek bulamıyorum. Alternatif olarak ne verebilirim?(hazıra konduğumu düşünüyorsanız af buyrun, araştırmak için çok vaktim yok sınav öğrencisiyim)
Evet oralardan çok böcek aldım. Tecrübeliyim bu konularda merak etmeyin sokaktaki böceği almamBöcek bulamıyorum derken? Zaten böcek bulmanız gerekmiyor. Ankara canlı yem, antalya çekirge gibi yerlerden canlı yem siparişi vereceksiniz.
Yumurta beyazı, salam, sosis , kıyma vs. Protein içerikli çoğu şeyi verebilirsiniz ancak yine de ailenizi böceklere alıştırmaya çalışın. O zamana kadar alternatif protein kaynaklarıyla idare edersiniz.Evet oralardan çok böcek aldım. Tecrübeliyim bu konularda merak etmeyin sokaktaki böceği almamsadece ailemde birinde böcek fobisi oluştu gece hamam böceği yüzüne gelmiş. O yüzden eve sadece karınca alıyorlar.
yumurta beyazı verebilirsin ama benim tavsiyem un kurdu vermenArkadaşlar merhaba. Campolarım için böcek bulamıyorum. Alternatif olarak ne verebilirim?(hazıra konduğumu düşünüyorsanız af buyrun, araştırmak için çok vaktim yok sınav öğrencisiyim)