Büyük gün! Test tüpü lazım.

nefertities

Yumurta
Üye
Öncelikle merhabalar. Bugün ilk defa karınca yetiştirmeye başlıyıcağım. Apartmanın önünde uçuşan şebekleri görünce hemen atıldım üzerlerine. 3 kraliçe yakaladım ve üçü de kanatlarını bıraktılar. Eldeki imkanlarla küçük plastik yağ tüpleriyle 3 yuva yaptım fakat test tüpü edinmek istiyorum. Öncelikle test tüpü sağlayan bir tanıdık ya da internet sitesi varsa çok makbule geçer. Eğer yoksa eczane, medikal ya da temin edilebilecek herhangi bir yer varsa öğrenmek isterim. Elden satmak isteyen olursa İzmir/Buca'da öğrenciyim. Birde tavsiyeleriniz varsa çok makbule geçer. Şimdiden heyecanlandım hadi bakalım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

*Test tüplerini karincam.com üzerinden sipariş verdim. O konuyla halledildi yani :D. *

Son düzenleme:

Argentavis

Kraliçe
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Test tüplerininin nerelerden alınabileceği ile ilgili birçok konu var forumda. Arama kısmını kullanarak ulaşabilirsiniz hepsine.

nefertities

Yumurta
Üye
Evet teşekkür ederim. Biraz heyecan olunca hiç aratmadan açtım konuyu benim hatam. Daha sonrasında baktım ve arkadaşların tavsiyeleri üzerine aldım.

c4nduru

Larva
Üye
Dostum ben de bucada öğrenciydim bütün medikalcileri gezdim ama hiçbiri satmıyor.

Dostum ben de bucada öğrenciydim bütün medikalcileri gezdim ama hiçbiri satmıyor.
Belki konakta kemeraltında bulabilirsin, o da biraz zor.

Belki konakta kemeraltında bulabilirsin, o da biraz zor.
Ki almışsın zaten 👍