Bursada uçuş tespiti

İgnifer

Yumurta
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Resim çok kalitesiz cinside tespit edemedim bu arkadaş tavandaki bir ağa takılmış. Yüksek ihtimal bir alate
27395C88-6BC7-42BC-AD80-3C5E5806D306.jpeg

Shadowenia

Yumurta
Üye
Net olmamakla birlikte bana majör işçi gibi göründü

İgnifer

Yumurta
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Alate hakkında bilgi verir misin.
resimdekinden bahsediyosan yüksekteydi baya yakından inceleyemedim he yok eğer alete nedir diye soruyosan en basit şekliyle kraliçe nin erkek versiyonu / prens /erkek karınca / damızlık karınca diyebiliriz heralde

PRS.macro

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
kraliçe nin erkek versiyonu / prens /erkek karınca / damızlık karınca diyebiliriz heralde
Alate yalnızca erkekler için kullanılan bir terim değil, henüz çiftleşmemiş dişileri de kapsıyor. Alate male, alate female olarak ayrım yapılmakta.

Shadowenia

Yumurta
Üye
Kanadı var, işçi değil. Alate.
Majörle işçinin ve işçilerle aletenin farkını bilecek kadar olduk hocam. Resim kötü biraz tabi ama Gözümün çözünürlüğü çok çok daha yüksel
Kanadı göremedim ben o yüzden majör olabileceğini düşünmüştüm. Kanat varsa ve büyük değilse prens te olabilir boyutunu kıyaslayabileceğim bir şey yok gibi fotoğrafta. Ama ilginç olan bu dönemde havalar daha soğukken görülmesi sanırım. Bursa'da da havalar soğuktur keza tahminimce.

İgnifer

Yumurta
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Kanadı göremedim ben o yüzden majör olabileceğini düşünmüştüm. Kanat varsa ve büyük değilse prens te olabilir boyutunu kıyaslayabileceğim bir şey yok gibi fotoğrafta. Ama ilginç olan bu dönemde havalar daha soğukken görülmesi sanırım. Bursa'da da havalar soğuktur keza tahminimce.
Şöyle bir ihtimal de mevcut ki bu arakadaş ta geçen yazdan kalma bir alate olabilir belki çünkü ölü ve tavandaydı ama bence bu çokda olası değil ayrıca. Bursada geçen cuma tam bir uçuş havası vardı yine çok sıcak değil di öyle fakat hava baya iyiydi o sırada bir uçuş olmuş olabilir

Shadowenia

Yumurta
Üye
Şöyle bir ihtimal de mevcut ki bu arakadaş ta geçen yazdan kalma bir alate olabilir belki çünkü ölü ve tavandaydı ama bence bu çokda olası değil ayrıca. Bursada geçen cuma tam bir uçuş havası vardı yine çok sıcak değil di öyle fakat hava baya iyiydi o sırada bir uçuş olmuş olabilir
Geçen seneden değil de belki sonbahardan kalma olabilir bir ihtimal. Ama yine de daha düşük bir ihtimal. Belki geçen gün uçmuştur güneşi görünce belli olmaz.