Solenopsis kraliçesi.
İlginiz için teşekkür ederim. Peki nasıl beslemeliyim? İlk yumurtalarını bıraktı da.Solenopsis kraliçesi.
Hocam bunu ne zaman aldınız acaba? Benimkiler 1 hafta dayanamadı öldüler, o yüzden merak ettim.ilginiz için teşekkür ederim peki nasıl beslemeliyim ilk yumurtalarını bıraktı
hocam bunu ne zaman aldınız acaba.benimkiler 1 hafta dayanamadı öldüler. o yüzden merak ettim.
Kafası Solenopsis cinsi için fazla büyük gözüküyor. Trichomyrmex perplexus olduğunu düşünüyorum. Ve eğer çözüm bana verilirse bu konudaki diğer mesajlara bakarak gerekli bilgileri doldurmanızı rica edi
10 gün önce evin yakınlarındaki bir parkta buldumhocam bunu ne zaman aldınız acaba.benimkiler 1 hafta dayanamadı öldüler. o yüzden merak ettim.
trichomymrex perplexus beslemesi hakında ne diyebilirsiniz.Kafası Solenopsis cinsi için fazla büyük gözüküyor. Trichomyrmex perplexus olduğunu düşünüyorum. Ve eğer çözüm bana verilirse bu konudaki diğer mesajlara bakarak gerekli bilgileri doldurmanızı rica ediyorum.
Bildiğim kadarıyla trichomyrmex perplexus kraliçeleri çok kıllı ve daha açık renkte oluyor.Kafası Solenopsis cinsi için fazla büyük gözüküyor. Trichomyrmex perplexus olduğunu düşünüyorum. Ve eğer çözüm bana verilirse bu konudaki diğer mesajlara bakarak gerekli bilgileri doldurmanızı rica ediyorum.
Kılları o kadar da belirgin değil, zaten çok büyük bir boya sahip olmadıği için kıları daha az belirgin oluyor. Rengi ise morph sebebiyle değişebilir.Bildiğim kadarıyla trichomyrmex perplexus kraliçeleri çok kıllı ve daha açık renkte oluyor.