Bunun türü nedir

alptan

Yumurta
Üye
IMG-20240917-WA0037.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çözüm
Kafası Solenopsis cinsi için fazla büyük gözüküyor. Trichomyrmex perplexus olduğunu düşünüyorum. Ve eğer çözüm bana verilirse bu konudaki diğer mesajlara bakarak gerekli bilgileri doldurmanızı rica ediyorum.

Begonza

Majör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Kafası Solenopsis cinsi için fazla büyük gözüküyor. Trichomyrmex perplexus olduğunu düşünüyorum. Ve eğer çözüm bana verilirse bu konudaki diğer mesajlara bakarak gerekli bilgileri doldurmanızı rica ediyorum.

Son düzenleme:
Çözüm

alptan

Yumurta
Üye
hocam bunu ne zaman aldınız acaba.benimkiler 1 hafta dayanamadı öldüler. o yüzden merak ettim.
Kafası Solenopsis cinsi için fazla büyük gözüküyor. Trichomyrmex perplexus olduğunu düşünüyorum. Ve eğer çözüm bana verilirse bu konudaki diğer mesajlara bakarak gerekli bilgileri doldurmanızı rica edi

hocam bunu ne zaman aldınız acaba.benimkiler 1 hafta dayanamadı öldüler. o yüzden merak ettim.
10 gün önce evin yakınlarındaki bir parkta buldum

trichomymrex perplexus beslemesi hakında ne diyebilirsiniz.

Demo

Nanitik
Yardımsever
Üye
Bildiğim kadarıyla trichomyrmex perplexus kraliçeleri çok kıllı ve daha açık renkte oluyor.

Begonza

Majör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Bildiğim kadarıyla trichomyrmex perplexus kraliçeleri çok kıllı ve daha açık renkte oluyor.
Kılları o kadar da belirgin değil, zaten çok büyük bir boya sahip olmadıği için kıları daha az belirgin oluyor. Rengi ise morph sebebiyle değişebilir.