İnsanı soktuğu Zenan felç bırakabilecek derecede acı veren iğne ve zehire sahipler , geçen ay kraliçesini buldun çok ihtişamlı fakat almadım sizde bence almayın ve beslemeyi çünkü pamuğu delme ozelligine sahipler evde büyük bir kargaşa yaratabilir
Yanlız yaşıyorlar diye biliyordum şaşırdımİnsanı soktuğu Zenan felç bırakabilecek derecede acı veren iğne ve zehire sahipler , geçen ay kraliçesini buldun çok ihtişamlı fakat almadım sizde bence almayın ve beslemeyi çünkü pamuğu delme ozelligine sahipler evde büyük bir kargaşa yaratabilir
Sabit bir yuvaları yoktur. Bu canlılar parazitik canlılardır. Erkekleri kanatlı olur dişileri kanatsız olur ve yerde gezerler. Dişi yumurtalarını başka arıların veya canlıların yuvalarına bırakır ve o yumurtalar büyüyüp larva forma geldiklerinde konakçı canlının yumurta ve larvalarını yerler. Veya o arılarda bu yumurtalara bakarlar ve o çıkan Kadife karıncalar arıları öldürürler.Yanlız yaşıyorlar diye biliyordum şaşırdım
Mutillidlerin kraliçeleri yoktur.geçen ay kraliçesini buldun çok ihtişamlı fakat almadım
Biliyorum ama kraliçe deyince şaşırdım zaten yokmuşSabit bir yuvaları yoktur. Bu canlılar parazitik canlılardır. Erkekleri kanatlı olur dişileri kanatsız olur ve yerde gezerler. Dişi yumurtalarını başka arıların veya canlıların yuvalarına bırakır ve o yumurtalar büyüyüp larva forma geldiklerinde konakçı canlının yumurta ve larvalarını yerler. Veya o arılarda bu yumurtalara bakarlar ve o çıkan Kadife karıncalar arıları öldürürler.
Hocam nasıl olur ben bu arkadaşın attığı gorseldeki karıncanın aynısının 2-3 katını gördümMutillidlerin kraliçeleri yoktur.
Görseldeki canlı karınca değil.Hocam nasıl olur ben bu arkadaşın attığı gorseldeki karıncanın aynısının 2-3 katını gördüm