çok teşekkürler tüpe aldım karanlığa bıraktım bakalım döllenmişmiMessor prensesi.
usta mesela kanatlı bulduk diyelim bunun döllenmiş olup olmadığını nasıl bilcez yani kanatlıları almamızı tavsiye edermisin? zaten bulamıyoruz normal şekildeMessor prensesi.
Tüpe koyduktan en fazla 2-3 hafta sonra yumurtlamazsa prensestir yumurtlarsa da kraliçedir.usta mesela kanatlı bulduk diyelim bunun döllenmiş olup olmadığını nasıl bilcez yani kanatlıları almamızı tavsiye edermisin? zaten bulamıyoruz normal şekilde![]()
Yuva ağzında bulduysanız muhtemelen döllenmemiştir aklınızda bulunsun.Herkese merhabalar, bugün atatürk orman müdürlüğünde çay içerken birkaç işçi karga tulumba yuvadan çıkarıyorlardı bende hemen kurtardım tüp hazırlayıp korumaya aldım bunun cinsi nedir acaba benim diğer kraliçenin 5 katı büyüklüğünde
Ekli dosyayı görüntüle 41863
prensesse doğaya tekrardan bırakmamız gerekiyo yani öyle mi?Tüpe koyduktan en fazla 2-3 hafta sonra yumurtlamazsa prensestir yumurtlarsa da kraliçedir.
hmm anladım.Yuva ağzında bulduysanız muhtemelen döllenmemiştir aklınızda bulunsun.
Yakında uçuş var demektir. Aralıklı olarak kontrol ederseniz kraliçe bulabilirsiniz.hmm anladım.
Peki yuva ağzında bir sürü varsa böyle kanatlı o zaman ne yapmalı?
Bir prensesi 2-3 hafta bekletip salarsanız yaşamına devam etmesi pek olası değil.prensesse doğaya tekrardan bırakmamız gerekiyo yani öyle mi?
ben bu işe yeni girmeye çalışıyorum bilgim yok bi kraliçe bulursak inşallah
tamamdır sağol kardeşim cansın<3Yakında uçuş var demektir. Aralıklı olarak kontrol ederseniz kraliçe bulabilirsiniz.