Alçı aynenYumurta gibi durmuyor. Alçı veya kilden mi yaptınız? Onu parçalamışlar sanırım
Bencede yumurta değil bir kraliçe bu kadar seri ve çok yumurtlayacağını sanmıyordum ama riske atmak istemedim konuyu o yüzden açtım teşekkürler cevap içinAlçı aynen
MessorHangi tür kraliçesi var içinde?
50 civarı işçi varMessor
50 civarı işçi varMessor
Bir de bir sorum daha olacaktı şuan dikey formikaryum kullanıyorum ve formikaryuma geçeli 3-4 hafta yeni olmuştur ancak şöyle bir sorunum var ki formikaryumun bazı odaları çok çabuk kirlendi ve tohum artıkları arasında küf oluştu resim ekleyeceğim sizce sıkıntı olur muHangi tür kraliçesi var içinde?
Yo hayır kuru farklı bir alçı kullandımDeğişik bir formikaryum modeliymiş. Alçı daha kurumamış sanırım![]()
Bir de bir sorum daha olacaktı şuan dikey formikaryum kullanıyorum ve formikaryuma geçeli 3-4 hafta yeni olmuştur ancak şöyle bir sorunum var ki formikaryumun bazı odaları çok çabuk kirlendi ve tohum artıkları arasında küf oluştu resim ekleyeceğim sizce sıkıntı olur mu
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Yo hayır kuru farklı bir alçı kullandım
Yok hayır sıkıntı olmaz. Nem fazlalığında tohumlar yeşeriyor olabilir bir ihtimal.Bir de bir sorum daha olacaktı şuan dikey formikaryum kullanıyorum ve formikaryuma geçeli 3-4 hafta yeni olmuştur ancak şöyle bir sorunum var ki formikaryumun bazı odaları çok çabuk kirlendi ve tohum artıkları arasında küf oluştu resim ekleyeceğim sizce sıkıntı olur mu
fazla alan yapmıssınız ve bu fazla alana coplerı yıgmıslar baska ve daha kucuk bır formıkaryuma transfer etmenızı onerırımBir de bir sorum daha olacaktı şuan dikey formikaryum kullanıyorum ve formikaryuma geçeli 3-4 hafta yeni olmuştur ancak şöyle bir sorunum var ki formikaryumun bazı odaları çok çabuk kirlendi ve tohum artıkları arasında küf oluştu resim ekleyeceğim sizce sıkıntı olur mu
Ekli dosyayı görüntüle 10996
Kuru olduğunu sanıyorsunuz ama kupkuru olsa nemsiz bir ortama karıncalar yerleşemez zaten. Oluşan küf ve tohumların yeşermesi de nemin bir kanıtı. O yumurta mı diye sorduğunuz şeyler de @ares11'in dediği gibi alçı parçaları, nemli kısımlar yumuşak olduğu için kolayca parçalayabilir Messorlar.Bir de bir sorum daha olacaktı şuan dikey formikaryum kullanıyorum ve formikaryuma geçeli 3-4 hafta yeni olmuştur ancak şöyle bir sorunum var ki formikaryumun bazı odaları çok çabuk kirlendi ve tohum artıkları arasında küf oluştu resim ekleyeceğim sizce sıkıntı olur mu
Ekli dosyayı görüntüle 10996