Onlar yumurta, evet.
daha net bir fotoğraf çekebilirsen anlayabiliriz. eğer kıpırdıyorlarsa muhtemelen mitedır kıpırdamıyorsa yumurtadır.Emin miyiz hocam 2 gün önce tüpü değiştirdim yoktu ?
Mite nasıl olabilir hocam içindeki kurdu dün koydum tüp 3 gün önce temizlendi iyi bir şekildedaha net bir fotoğraf çekebilirsen anlayabiliriz. eğer kıpırdıyorlarsa muhtemelen mitedır kıpırdamıyorsa yumurtadır.
Maşallah diyeyim o zaman 2 günde böyle çıktı 😅Evet yumurtalar
2 günde yumurtaların evre atlaması imkansız ama, daha önce de vardır küçük olduğu için siz görmemişsinizdirMaşallah diyeyim o zaman 2 günde böyle çıktı 😅
Çok güzel bir kraliçe bulmuşsunuz iyi hobiler size 🙃Olabilir reis yeni başladım bu hobiye
wow gerçektende çok fazla yumurta var. ne sıklıkşa besliyorsanız aynı şekilde devam edin. koloni çok iyi bir şekilde boostlanmış. gerçektende bu kadar yumurtayı ilk defa bir arada görüyorum. hayırlısı olması dileğimle iyi hobiler dilerim.Görünen bütün beyazlar yumurta mı ?
o konu hakkında fazla bilgim yok fakat havalar soğuduğu için çoğu kraliöe yumurtlamıyor yada yumurtalarını geliştirmiyor. bir kaç hafta daha bekle yumurtlamazsa kış uykusuna yatır. genelde gelen tavsiyeler bu yönde diye sanada aynı tavsiyeyi vermek istedim.Çok teşekkür ederim 3-4 günde bir un kurdu veriyorum . Ama bir tane selenopisis var 2 aydır yumurta yok ondada . Beslemem mi gerekiyor