2. fotoğraftan dolayı bana yumurta gibi geldi. ama çokda emin olamadım.
HerculeanusDeğil gibi, kraliçenin cinsi ne ?
İki foto farklı iki yer, yani iki farklı yumurta şüphem var. Tüp değiştiriryorum da, eski tüpte gördüm bunları, yumurta ise yazık olmasın. Hala yeni tüp ile eski tüp bağlı halde duruyor,2. fotoğraftan dolayı bana yumurta gibi geldi. ama çokda emin olamadım.
camponotus muHerculeanus
Neden öyle dediniz?Onlar yumurta değil inşallah düşündüğüm yerden almamışsınızdır
Evetcamponotus mu
Cevap vermedi iz, noldu ki ?Onlar yumurta değil inşallah düşündüğüm yerden almamışsınızdır
Cevap vermedi iz, noldu ki ?
Undergrandantworld diye bir site var alan çoğu kişi dolandırıldı tahminimce ondan bahsediyor''inşallah düşündüğüm yerden almamışsınızdır'' yazmıştınızya, onu kastettim
Evet o siteden aldım, 1 kraliçe aldım, 1 farklı tür kraliçe hediye gönderdiler. Teslimatta sorun yaşamadım. Cuma sipariş verdim, pazartesi ulaştı.Undergrandantworld diye bir site var alan çoğu kişi dolandırıldı tahminimce ondan bahsediyor
ne kadar canice bişeySanırım kraliçeleri direkt yuva ağzından toplayarak kanatlarını kopartıp döllenmemiş kraliçe satıyorlar.
Fiyatlar bide çok gereksiz pahalı değil mi?ne kadar canice bişey![]()
hiç karınca almadığım için bakmadım genelde arıyorum. bence herkesin yapması gereknde bu sabırlı bir şekilde aramak ve bulmak emin olun böyle daha zevkli oluyor.Fiyatlar bide çok gereksiz pahalı değil mi?
Pahalilik konusunda kraliçe karınca özelinde dememistim genel olarakdan bahsettim ve bende sizin dediğiniz doğru fakat bulamadığın çok istediğin bir türü uzun süredir bulamadığın halde aramaya devam etmek yerine takas/satın almak daha mantıklı olabilirhiç karınca almadığım için bakmadım genelde arıyorum. bence herkesin yapması gereknde bu sabırlı bir şekilde aramak ve bulmak emin olun böyle daha zevkli oluyor.