Yüksek kaldırımlı yolun ortasında bulduğum kabuğunun arkası kırılmış durumdaydı ve üzerinde bir tür kene var ama istila etmiş durumda ne yapmam gerekiyor yaşaması için
Veteriner birsey yapabilirmi bilmiyorum ama veterinere götürüp en azından kenelerin ayıklatıp doğaya salman iyi olur.Yüksek kaldırımlı yolun ortasında bulduğum kabuğunun arkası kırılmış durumdaydı ve üzerinde bir tür kene var ama istila etmiş durumda ne yapmam gerekiyor yaşaması için
Evet , bence de fazlalığı al ve veterinere götürVeteriner birsey yapabilirmi bilmiyorum ama veterinere götürüp en azından kenelerin ayıklatıp doğaya salman iyi olur.
bahçenizde yaşasın bir süre eğer size alışırsa geri gideceğini sanmıyorumkkka bulaşmasından korktuğum için çişini yaptığı kaptan çıkardım ve bahçeye saldım şimdilik
kenelerine çok dokunmayın onun dışında kaplumbağalar kabuklarının kaşınmasını çok severler, elinizden marul yedirin onun dışında çok kolay bir hayvan, yerim olsa bende beslemeyi çok isterimkenelerin hepsini bu gece çıkaramam ama zamanla çıkarırıken keneli hayvanı beslerken dikkat etmem gereken neler var çişi vs
Nerden sahiplenebilirim Adanada yasiyorum ve bulamiyorumkenelerine çok dokunmayın onun dışında kaplumbağalar kabuklarının kaşınmasını çok severler, elinizden marul yedirin onun dışında çok kolay bir hayvan, yerim olsa bende beslemeyi çok isterim
Yavru birtane bulup bahçenizde bakabilirsiniz, ormanlık arazide bulabilirsiniz ama eğer bir bahçeniz yoksa hayvanı doğasından ayırmayın.Nerden sahiplenebilirim Adanada yasiyorum ve bulamiyorum
Var ancak nedense hic bulamiyorum belli bi hava kosulu vs. VarmıYavru birtane bulup bahçenizde bakabilirsiniz, ormanlık arazide bulabilirsiniz ama eğer bir bahçeniz yoksa hayvanı doğasından ayırmayın.
Kamufle oldukları için görmek zor.Var ancak nedense hic bulamiyorum belli bi hava kosulu vs. Varmı