Video atabiliyor muyum buraya eğer atılıyor ise atayım elbetteHareket eden larvalar olabilir diyeceğimde, yumurtalar yeni mi? Videoya çekip atabilme şansınız var mı
Youtubea kısa video şeklinde yükleyerek buraya atabilirsiniz. Sanırım hızlıresim aracılığı ile de yükleniyordu yanlış hatırlamıyor isemVideo atabiliyor muyum buraya eğer atılıyor ise atayım elbette
Yumurta işte ben her daim yazıyorum zaten buraya günlük de tutuyorum kendi çapımda 3 hafta kadar oldu 8 ağustosta ilk yumurta aldımHareket eden larvalar olabilir diyeceğimde, yumurtalar yeni mi? Videoya çekip atabilme şansınız var mı
Youtubea kısa video şeklinde yükleyerek buraya atabilirsiniz. Sanırım hızlıresim aracılığı ile de yükleniyordu yanlış hatırlamıyor isem
İşte neyin mite neyin yumurta olduğunu anlayabilir miyim bilmiyorum hem de transfer işleri hakkında pek bilgim de yok ilk sefer olduğu için kafamda tonla soru var neden mite oluştu ve Yumurtaları nasıl karşı tarafa aktaracağımMite gibi duruyor açıkçası. İstiyorsanız transfer edebilirsiniz veya sayıları çok fazla değilse öldürebilirsiniz çöp stick ile
Örneğin videoda büyük bir şey gösteriyorum aşağıda kalıyor yumurta mı oMite gibi duruyor açıkçası. İstiyorsanız transfer edebilirsiniz veya sayıları çok fazla değilse öldürebilirsiniz çöp stick ile
Yumurtalar zaten toplu bir şekilde durmuyor mu? Bence oradan anlayabilirsiniz,hareket edenleri de öldürebilirsiniz. Transfer için rehber konuya göz atabilirsiniz;İşte neyin mite neyin yumurta olduğunu anlayabilir miyim bilmiyorum hem de transfer işleri hakkında pek bilgim de yok ilk sefer olduğu için kafamda tonla soru var neden mite oluştu ve Yumurtaları nasıl karşı tarafa aktaracağım
O aşağıdaki büyük olan yumurtaÖrneğin videoda büyük bir şey gösteriyorum aşağıda kalıyor yumurta mı o
Yumurtalar dağınık duruyor mantıklı olanı sanırsam öldürmek olabilir mi transfer edip sorun yaşamak istemiyoruz (ben kardeşiyim bu aradaYumurtalar zaten toplu bir şekilde durmuyor mu? Bence oradan anlayabilirsiniz,hareket edenleri de öldürebilirsiniz. Transfer için rehber konuya göz atabilirsiniz;
Nedir Bu Transfer? Transfer yapıyorum ama kolonim diğer tüpe geçmiyor? Ne yapmalıyım?
Selamlar arkadaşlar, bugün çoğumuzun hatta neredeyse hepimizin muzdarip olduğu bir konuya değineceğim, Transfer. Peki ya nedir bu Transfer? Koşulları sağlıyorum ama kolonim transfer olmuyor! Gibi konulara değineceğim. Öncelikle, transfer nedir? Transfere neden ihtiyaç duyarız bu konu üstünde...karincaciftligim.com
O aşağıdaki büyük olan yumurta
Ben mi yanlış gördüm acaba? Ortada yumurtalar duruyor işte. Etrafta da 1-2 tane yumurta var. Manuel transfer yapıp transfer edebilirsiniz fakat yine miteları öldürmek zorunda kalacaksınız.Yumurtalar dağınık duruyor mantıklı olanı sanırsam öldürmek olabilir mi transfer edip sorun yaşamak istemiyoruz (ben kardeşiyim bu arada)
Peki transfer yaptım diyeyim yumurtaları nasıl karşıya geçrebilirim kraliçe yapabilir mi bunu kendisiBen mi yanlış gördüm acaba? Ortada yumurtalar duruyor işte. Etrafta da 1-2 tane yumurta var. Manuel transfer yapıp transfer edebilirsiniz fakat yine miteları öldürmek zorunda kalacaksınız.
Transferi manuel yapmayacaksanız kraliçe geçer normalde. Fakat sizin durumunuzda manuel olarak yapmanız daha iyi olur. Çünkü tüpün içi hala nemli duruyor,kraliçe de zor geçer açıkçası transferde diğer tüpe. Eğer halledebilecekseniz miteları öldürmeye çalışın çöp stickle dediğim gibi.Peki transfer yaptım diyeyim yumurtaları nasıl karşıya geçrebilirim kraliçe yapabilir mi bunu kendisi
Teşekkür ederim umarım bir daha yaşamam ya gerçekten sıkıntılı bir durumTransferi manuel yapmayacaksanız kraliçe geçer normalde. Fakat sizin durumunuzda manuel olarak yapmanız daha iyi olur. Çünkü tüpün içi hala nemli duruyor,kraliçe de zor geçer açıkçası transferde diğer tüpe. Eğer halledebilecekseniz miteları öldürmeye çalışın çöp stickle dediğim gibi.
Mite hakkındaki rehbere ulaşmak için;
https://karincaciftligim.com/threads/mite-hakkinda-rehber.382/
Bir şey daha sormak istiyorum kraliçenin yeri kirlenmiş veyahut suyu azalmış ise dediğiniz gibi yumurtalar da dahil manuel olarak mı yapmak zorundayım bu gibi durumlardaTransferi manuel yapmayacaksanız kraliçe geçer normalde. Fakat sizin durumunuzda manuel olarak yapmanız daha iyi olur. Çünkü tüpün içi hala nemli duruyor,kraliçe de zor geçer açıkçası transferde diğer tüpe. Eğer halledebilecekseniz miteları öldürmeye çalışın çöp stickle dediğim gibi.
Mite hakkındaki rehbere ulaşmak için;
https://karincaciftligim.com/threads/mite-hakkinda-rehber.382/
Küf durumu çok ilerlerse,mite oluşursa,tüp çok kirlenirse vs ve hala su duruyorsa tüpün içinde manuel yapmak zorunda kalıyorsunuz çoğunlukla. Tüp içerisinde su zaten biterse karıncalar kendileri transfer olmak isterler yoksa aksi takdirde su içemezler,yumurtalar için nemli alan olmaz ve ölümler gerçekleşebilir.Bir şey daha sormak istiyorum kraliçenin yeri kirlenmiş veyahut suyu azalmış ise dediğiniz gibi yumurtalar da dahil manuel olarak mı yapmak zorundayım bu gibi durumlarda
Teşekkür ederim gerçekten sizin sayenizde daha da ileri gideceğim inşallah hobideKüf durumu çok ilerlerse,mite oluşursa,tüp çok kirlenirse vs ve hala su duruyorsa tüpün içinde manuel yapmak zorunda kalıyorsunuz çoğunlukla. Tüp içerisinde su zaten biterse karıncalar kendileri transfer olmak isterler yoksa aksi takdirde su içemezler,yumurtalar için nemli alan olmaz ve ölümler gerçekleşebilir.
Rica ederim. Umarım öyle olur😊Teşekkür ederim gerçekten sizin sayenizde daha da ileri gideceğim inşallah hobide