B Burak Yumurta Üye Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 15 Tepkime puanı 4 29 Haz 2023 #1 Yolda bir sürü uçan karınca var bunlar kraliçe mi ?
Emre52ege52 Nanitik Üye Katılım 11 Ağu 2022 Mesajlar 813 Çözümler 9 Tepkime puanı 296 29 Haz 2023 #2 Görüntüler yetersiz hiç bişey görünmüyor Oyla 0 Downvote
B Burak Yumurta Üye Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 15 Tepkime puanı 4 29 Haz 2023 #3 Bunlar videodan alınmış ekran resimleri bir daha oraya gidersem resim çekeceğim ama bir sürü uçan karınca dolu kraliçe olma ihtimalleri var mı ? Oyla 0 Downvote
Bunlar videodan alınmış ekran resimleri bir daha oraya gidersem resim çekeceğim ama bir sürü uçan karınca dolu kraliçe olma ihtimalleri var mı ?
K karıncabuldum Pupa Üye Katılım 30 Mar 2022 Mesajlar 697 Çözümler 4 Tepkime puanı 175 29 Haz 2023 #4 Burak' Alıntı: Bunlar videodan alınmış ekran resimleri bir daha oraya gidersem resim çekeceğim ama bir sürü uçan karınca dolu kraliçe olma ihtimalleri var mı ? Genişletmek için tıkla ... Yuva girişi cevresindeyse büyük ihtimal uçuşa hazirlaniyorlardir Oyla 0 Downvote
Burak' Alıntı: Bunlar videodan alınmış ekran resimleri bir daha oraya gidersem resim çekeceğim ama bir sürü uçan karınca dolu kraliçe olma ihtimalleri var mı ? Genişletmek için tıkla ... Yuva girişi cevresindeyse büyük ihtimal uçuşa hazirlaniyorlardir
B Burak Yumurta Üye Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 15 Tepkime puanı 4 29 Haz 2023 #5 evet birkaç yuva var ama ben hayatımda bu kadar karınca görmedim yerlerden kanat çırpış sesleri geliyo ve uçmadan alsam sıkıntı olur mu ? Oyla 0 Downvote
evet birkaç yuva var ama ben hayatımda bu kadar karınca görmedim yerlerden kanat çırpış sesleri geliyo ve uçmadan alsam sıkıntı olur mu ?
Emre52ege52 Nanitik Üye Katılım 11 Ağu 2022 Mesajlar 813 Çözümler 9 Tepkime puanı 296 29 Haz 2023 #6 Evet olur döllenmemis kralice karinca almis olursunuz onun yerine kanatlarını dökmüş karinca almak daha mantikli Oyla 0 Downvote
Evet olur döllenmemis kralice karinca almis olursunuz onun yerine kanatlarını dökmüş karinca almak daha mantikli