Fiyatı 250 tl içindekiler Bu set 250TL set içeriği 10x10 yuva alttan nemlendirmeli 10x10 pleksi özel outworld Yapay bitki Dekor kum Yemlik Suluk 50 adet un kurdu Ufak cımbız Outworld küreği 16x100 tüp16x100 tüp tıpası1-Adet pheidole kraliçeŞimdi fiyat da önemli tabi. Onun dışında ben hiçbir şekilde satın alma taraftarı değilim tabi uçuşlar bitmediyse. Tabi eğer pheidole bulamayacağımdan emin olsaydım ve en çok istediğim tür olsaydı belki alırdım.
Baya pahalıFiyatı 250 tl içindekiler Bu set 250TL set içeriği 10x10 yuva alttan nemlendirmeli 10x10 pleksi özel outworld Yapay bitki Dekor kum Yemlik Suluk 50 adet un kurdu Ufak cımbız Outworld küreği 16x100 tüp16x100 tüp tıpası1-Adet pheidole kraliçe
Hayır underground ant worldAnt store dan mi alıyorsunuz?
ASDJKASHKDJLASJDHASD kimin mezarını kazıyoruz?Outworld küreği
Kesinlikle tavsiye etmiyorum sakın bulaşma.Hayır underground ant world
Ne bilim koymuşlarASDJKASHKDJLASJDHASD kimin mezarını kazıyoruz?
Hocam bayram parası ya beleş250 mi? 3 liraya tüp alırım, doğadan Pheidole kraliçesi bulurum. Geri kalan tüm ekipmanları evde bulduğum malzemelerle hallederim. 247 tl ile de 4-5 gün boyunca tertemiz yemek yerim. Afied.
Hiçbir şey bedava değildir. Her şeyin alternatif maliyeti var. Spor yapmaya gidersen arkadaşlarınla gezmek onun alternatif maliyetidir, ders çalışırsan çalışarak para kazanmak alternatif maliyetidir, 250 TL'yi saçma sapan şeylere harcarsan onun alternatif maliyeti 250 TL ile yapılacak diğer şeylerdir.Hocam bayram parası ya beleş
Hocam başka ne yapayım 250 tl ile ne alınabilir bu zamandaHiçbir şey bedava değildir. Her şeyin alternatif maliyeti var. Spor yapmaya gidersen arkadaşlarınla gezmek onun alternatif maliyetidir, ders çalışırsan çalışarak para kazanmak alternatif maliyetidir, 250 TL'yi saçma sapan şeylere harcarsan onun alternatif maliyeti 250 TL ile yapılacak diğer şeylerdir.
O da mantıklı sadece sordum zatenDediğin gibi para beleş olabilir ama neden bir karınca için neredeyse bir kaç malzeme hariç maliyeti fazla olmayan bir şey için 250 tl veresin ki
onun yerine 30 tl ye 5 li çoğaltıcı , 35 tl ye normal - 60 tl ye dekorlu outworld ve hadi 10 tane de tüp alsan 35 tl ye , 100 tl eder toplam cebinde 150 tl kalır .
Katılıyorum bu arkadaşa. Bir de unkurdu alsan bi miktar yeter. Geri kalan şeylerin çok da şart olduğunu düşünmüyorum. (Suluk yemlik cımbız vs)Dediğin gibi para beleş olabilir ama neden bir karınca için neredeyse bir kaç malzeme hariç maliyeti fazla olmayan bir şey için 250 tl veresin ki
onun yerine 30 tl ye 5 li çoğaltıcı , 35 tl ye normal - 60 tl ye dekorlu outworld ve hadi 10 tane de tüp alsan 35 tl ye , 100 tl eder toplam cebinde 150 tl kalır .