Bulduğum kraliçenin bacakları kopmuş

Emrebs

Yumurta
Üye
Eskişehir'de yaşıyorum 3 farklı yerde bulduğum 3 kraliçede ölmüştü en son otururken yerde bir kraliçe gördüm. 2 bacağı kopmuş ama yaşıyor beslenir mi yoksa salmalı mıyım? (Tahminimce messor)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Cihan__

Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
Eskişehir'de yaşıyorum 3 farklı yerde bulduğum 3 kraliçede ölmüştü en son otururken yerde bir kraliçe gördüm. 2 bacağı kopmuş ama yaşıyor beslenir mi yoksa salmalı mıyım? (Tahminimce messor)
Beslemeniz daha doğru olur çünkü salarsanız vahşi doğada o durumda yaşama şansı çok zor. Besleyecek olursanız işçiler çıkana kadar tüpü kesinlikle sarsmamalı ve karıncayı strese sokmamalısınız.

cosmos

Pupa
Üye
Kesinlikle besleyin çok farklı bir amaca da hizmet etmiş olursunuz

Emrebs

Yumurta
Üye
Beslemeniz daha doğru olur çünkü salarsanız vahşi doğada o durumda yaşama şansı çok zor. Besleyecek olursanız işçiler çıkana kadar tüpü kesinlikle sarsmamalı ve karıncayı strese sokmamalısınıi
Şuan bir besin ihtiyacı var mıdır ?
Yoksa işçiler çıkana kadar beklemeli miyim?

Cihan__

Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
Şuan bir besin ihtiyacı var mıdır ?
Yoksa işçiler çıkana kadar beklemeli miyim?
Beslemenize gerek yok. Yumurtladıktan sonra yumurtalarını yerse o zaman süre uzayacağı için besine ihtiyaç duyabilir.