Beslemeniz daha doğru olur çünkü salarsanız vahşi doğada o durumda yaşama şansı çok zor. Besleyecek olursanız işçiler çıkana kadar tüpü kesinlikle sarsmamalı ve karıncayı strese sokmamalısınız.Eskişehir'de yaşıyorum 3 farklı yerde bulduğum 3 kraliçede ölmüştü en son otururken yerde bir kraliçe gördüm. 2 bacağı kopmuş ama yaşıyor beslenir mi yoksa salmalı mıyım? (Tahminimce messor)
Kesinlikle besleyin çok farklı bir amaca da hizmet etmiş olursunuzEskişehir'de yaşıyorum 3 farklı yerde bulduğum 3 kraliçede ölmüştü en son otururken yerde bir kraliçe gördüm. 2 bacağı kopmuş ama yaşıyor beslenir mi yoksa salmalı mıyım? (Tahminimce messor)
Şuan bir besin ihtiyacı var mıdır ?Beslemeniz daha doğru olur çünkü salarsanız vahşi doğada o durumda yaşama şansı çok zor. Besleyecek olursanız işçiler çıkana kadar tüpü kesinlikle sarsmamalı ve karıncayı strese sokmamalısınıi
Beslemenize gerek yok. Yumurtladıktan sonra yumurtalarını yerse o zaman süre uzayacağı için besine ihtiyaç duyabilir.Şuan bir besin ihtiyacı var mıdır ?
Yoksa işçiler çıkana kadar beklemeli miyim?