Kraliçe değil majör işçiBide kralice değilse slacam geri acil cevap
Peki yuvanın yuzeyinde kraliçe gezme ihtimali varmiKraliçe değil majör işçi
Doğadaki yuvası değilmi?, eğer öyle bir yuva ise ben hiç denk gelmedim ve muhtemelen de kraliçe yuvanın yüzeyinde gezmez, yuva arayan kraliçeler görebilirsin.Peki yuvanın yuzeyinde kraliçe gezme ihtimali varmi
Son olarak bu alanyada yaşıyorum bir kaç gün önce büyük bir koloni bulmuştum çalıştığım için sürekli kontrol edemiyorum bugün tekrar baktım ancak 1 tane bile karinca yoktu acaba koloni dağılmış olabilirmi veya başka bir nedeni varımdırDoğadaki yuvası değilmi?, eğer öyle bir yuva ise ben hiç denk gelmedim ve muhtemelen de kraliçe yuvanın yüzeyinde gezmez, yuva arayan kraliçeler görebilirsin.
O kadar bilgim yok daha tecrübeli bir hobi çiye sorabilirsin ama ilaçlama, kış uykusu vb. Nedenler olabilirSon olarak bu alanyada yaşıyorum bir kaç gün önce büyük bir koloni bulmuştum çalıştığım için sürekli kontrol edemiyorum bugün tekrar baktım ancak 1 tane bile karinca yoktu acaba koloni dağılmış olabilirmi veya başka bir nedeni varımdır
Sagolasin teşekkür ederimO kadar bilgim yok daha tecrübeli bir hobi çiye sorabilirsin ama ilaçlama, kış uykusu vb. Nedenler olabilir