eminsin değil mi istersen başka açıdan da fotoğraf atabilirim
Dostum major bile değil dümdüz işçi. Neden Kraliçe olduğunu düşündün ki?eminsin değil mi istersen başka açıdan da fotoğraf atabilirim
fazla bir bilgim yok diğer karıncalara göre daha büyük gibiydi o yüzden sordum. peki kraliçe nasıl bulabilirimDostum major bile değil dümdüz işçi. Neden Kraliçe olduğunu düşündün ki?
Bu aylarda uçuşlar çok fazla. Her yerde kraliçe karşınıza çıkabilir. Ancak bu hobiye başlamadan önce daha fazla araştırma yapmanızı tavsiye ederim. En azından temel şeyleri öğrenin.fazla bir bilgim yok diğer karıncalara göre daha büyük gibiydi o yüzden sordum. peki kraliçe nasıl bulabilirim
tamamdır teşşekür ederimBu aylarda uçuşlar çok fazla. Her yerde kraliçe karşınıza çıkabilir. Ancak bu hobiye başlamadan önce daha fazla araştırma yapmanızı tavsiye ederim. En azından temel şeyleri öğrenin.
Galiba camponotus işçisi kraliçe değilMerhabalar bahçede bir karınca buldum ve fazla bilgili olmadığım için kraliçe mi değil mi anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Kraliçe ise türü nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 13361Ekli dosyayı görüntüle 13362Ekli dosyayı görüntüle 13363
teşekkür ederim peki kraliçe karınca nasıl bulurum yardımcı olur musunuz?Galiba camponotus işçisi kraliçe değil
Kaldırım köşelerinde çimenlik patikalarda park bahçe gibi yerlerde arayın eylüle doğru uçuşlar artıcak çok rahat bulursunuzteşekkür ederim peki kraliçe karınca nasıl bulurum yardımcı olur musunuz?
tamamdır teşşekkürlerKaldırım köşelerinde çimenlik patikalarda park bahçe gibi yerlerde arayın eylüle doğru uçuşlar artıcak çok rahat bulursunuz
Kusura bakma detaylı yazamadım metrodaydım.tamamdır teşşekkürler
Messor oluyo dimi eylülde ffalanKaldırım köşelerinde çimenlik patikalarda park bahçe gibi yerlerde arayın eylüle doğru uçuşlar artıcak çok rahat bulursunuz
Son uçuşlar olacağı için Eylül- Ekim arasında çok fazla uçuş olacakKusura bakma detaylı yazamadım metrodaydım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Messor oluyo dimi eylülde ffalan