Bülbül Kafesi

Vedad

Nanitik
Üye
Selamlar, yakın zamanda hint bülbülü almak istiyorum, kafesinin ebatları ne kadar olmalı?

Adamınbiri

Larva
Üye
Muhabbet kuşu kafesi kadar yeter bence sonuçta küçük bir kuş

must

Larva
Üye
bende kanaryalarıma muhabbet kuşu kafesinde bakıyorum gayet iyiler

xqewz

Larva
Üye
Muhabbet kuşu kafesi kadar yeter bence sonuçta küçük bir kuş
Küçük kuş olması o canlının muhabbet kuşunun bakılabildiği bir kafeste bakılabileceği anlamına gelmez dostum geniş bir alana ihtiyacı olabilir.

Adamınbiri

Larva
Üye
Küçük kuş olması o canlının muhabbet kuşunun bakılabildiği bir kafeste bakılabileceği anlamına gelmez dostum geniş bir alana ihtiyacı olabilir.
Biraz Araştırdım en az iki kişi beslemek gerekiyormuş o yüzden daha büyük kafes gerekebilir

Utgea

Nanitik
Yardımsever
Ansiklopedik İnsan
Deneyimli Hobici
Üye
Hint bülbülü ve diğer ispinoz türleri öncelikle tek bakılmamalıdır sosyal hayvanlardır tek bakılırlarsa çok ciddi şekilde strese girebilirler en az 1 çift olacak şekilde bakılmadırlar. 2. bir konu canlı küçük olduğu için kafeste küçük olabilir anlayışı yanlıştır. Bir çift için en az 40cm uzunluğunda ve 30cm genişliğinde bir kafes gereklidir.

Hydro

Yumurta
Üye
Selamlar, yakın zamanda hint bülbülü almak istiyorum, kafesinin ebatları ne kadar olmalı?
Ben üretimini yaptim eskiden kafes salma muhabet kuşu kafesi olmali uzun uçmasi için yeterli alan olmalı 1 tane hint bülbülü kuluçkasi 2 yemlik 1 suluk 2 tane tahta veya ağaçtan kopardiğin dal tünek olmali haftada birde rendelenmis yumurta vereceksin hint bulbulu tek bakilmaz 2 tane al erkek dişi ürerler ister satar ister salarsın doğaya

Vedad

Nanitik
Üye
Cevap veren herkese çok teşekkür ederim