Bugünlerde Ankarada hangi türler bulunabilir ?
Hatalı bir takvim. Şuanda bile hâlâ bu takvimin paylaşılması ilginç.https://drive.google.com/file/d/1O0U6xvMqHmsYpHkQASurHPDj-PwQy6HW/burdan hangi türlerin karşına çıkabileceğini bakabilirsin
Hatalı olduğunun bilgisi gökte gelmiyor forumda var bende millete atıyorumHatalı bir takvim. Şuanda bile hâlâ bu takvimin paylaşılması ilginç.
Sert çıkışmanıza anlam veremedim açıkçası. Hatalı olduğu bilgisi gökten gelmiyor ama ekranda sağ tarafta bulunan arama kısmına "uçuş takvimi" yazıp, bu paylaşılan takvim hakkında hatalı olduğu bilgisine ulaşabilirsiniz. Hemde birden fazla konuya ulaşabilirsiniz. "Forumda var bende millete atıyorum" demeden önce elinizdeki verinin veya x belgesinin doğruluğunu teyit ediniz lütfen.Hatalı olduğunun bilgisi gökte gelmiyor forumda var bende millete atıyorum
Sert çıkıştıysam özür dilerim, ben öyle algılamadım vesselam doğruluğunu teyit etmedim çünkü forumda yanlış olan bişeye mod lar müdahale eder diye düşündüm. Tekrardan kusura bakmaSert çıkışmanıza anlam veremedim açıkçası. Hatalı olduğu bilgisi gökten gelmiyor ama ekranda sağ tarafta bulunan arama kısmına "uçuş takvimi" yazıp, bu paylaşılan takvim hakkında hatalı olduğu bilgisine ulaşabilirsiniz. Hemde birden fazla konuya ulaşabilirsiniz. "Forumda var bende millete atıyorum" demeden önce elinizdeki verinin veya x belgesinin doğruluğunu teyit ediniz lütfen.
-
İstanbul kraliçe karınca uçuş tarihleri
Arkadaşlar kraliçe karınca uçuşları ne zaman olur bı bilginiz varmı?karincaciftligim.comKarınca uçuş takvimi verebilecek var mı ?
Karınca uçuş takvimi vericek varsa sevinirim çorluda uçuşlar ne zaman başlıyor?karincaciftligim.comUçuş Takvimi
Uçuş takvimini silmişim sayfada bulamadım şimdi linkini atabilirmisiniz ?karincaciftligim.com