Bugünden sonra kraliçe bulabilir miyim?

BahadirSarp

Yumurta
Üye
Arkadaşlar merhaba bugün yağmurlu bi hava olduğu için kraliçe aramaya çalıştım ama bulamadım. Bugün 29 Ağustos bu tarihten sonra Konya'da bulabileceğim herhangi bir kraliçe türü var mı acaba? Teşekkürler

Niko990

Media
Yardımsever
İlklerden
Üye

Yususuk

Larva
Üye
Teşekkür ederim birde şey soracağım kolonilerin cok olduğu yerlerde çiftleşmiş kraliçe bulma ihtimalim daha mı düşük nerelerde aramam daha uygundur?
Kolonilerin olduğu yerlere bakıp uçuş olup olmadığını anlayabilirsiniz. Kraliçeler oralarda da takılıyor bazen, tamamen şansa. Geceleri ışıkların olduğu yerlerin altına bakabilirsin bulabilirsin.

BahadirSarp

Yumurta
Üye
Kolonilerin olduğu yerlere bakıp uçuş olup olmadığını anlayabilirsiniz. Kraliçeler oralarda da takılıyor bazen, tamamen şansa. Geceleri ışıkların olduğu yerlerin altına bakabilirsin bulabilirn
10dan fazla yuvanın yakınına bakmışımdır hiç erkek görmedim kanatlı kraliçe bile yoktu ama çok fazla major işçi gördüm bi anlamı var mı yok mu bilmiyorum

cosmos

Yumurta
Üye
Arkadaşlar merhaba bugün yağmurlu bi hava olduğu için kraliçe aramaya çalıştım ama bulamadım. Bugün 29 Ağustos bu tarihten sonra Konya'da bulabileceğim herhangi bir kraliçe türü var mı acaba? Teşekkürler
Konyanin neresindesin ben Seydişehirdeyim

ATHENA

Minör
Üye
Aphaenogaster, messor, Cryptopone, Oxyopomyrmex ve Camponotus festai bulabilirsin.