Bugün Uçuş İçin Uygun mu?

BeyDiesT

Nanitik
Üye
Olabilir ama ihtimali az gibi geldi bana. havanın daha sıcak ve yağışsız gününü seçersen daha verimli bulabilirsin

kylorenn2891

Yumurta
Üye
Nem ve sıcaklık oranları gayet iyi fakat yağış olduğu anlarda uçmuyorlar diye biliyorum. Üstelik bu konunun büyük kısmı şansa bağlı o yüzden yağışsız yüksek nemli ve 17-30 derece sıcaklık içinde bulabilirsin fakat bunların hepsi tam tersi olduğu anlarda da bulebilirsin. O yüzden yağışsız olduğu her anda araman iyi olur.

Spry_mrs

Yumurta
Üye
Olabilir ama ihtimali az gibi geldi bana. havanın daha sıcak ve yağışsız gününü seçersen daha verimli bulabilirsin
Eğerki bütün gün yağmıyorsa avantaja çevirebilir 1saat sonra çıkıp bulabilir dün aynı havada 15-30 tane kraliçe gördüm

Nazdravia

Nanitik
Üye
Yağış bittikten sonra arayabilirsin. Yağmurdan sonra yer hafif nemliyken uçuşlar olur genelde

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
1-) Rüzgar uçuşları etkileyen en önemli faktörlerden biridir. Çok rüzgarlı günlerde bulma şansın oldukça düşük
2-) Nem oranı oldukça yüksek yani toprak yumuşak demektir;) Kraliçelerin toprağı kazıp yer bulması için en iyi zamanlamalardan biri.
3-) Yağmur şöyle olmalı; tüm gün durmadan yağan değil de 10-15 dakika yağıp duran yağmurlar olmalı. Çıkan toprak kokusu kraliçeleri deli eder.
4-) Sıcaklık çoğu cinsin uçuşları 18 derece üstü sıcaklıklarda olur ama rüzgar dahil olunca hissedilen sıcaklık düşer unutma.